kevoo71 Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Tak jak w temacie, chciałbym kupić nową kartę graficzną do 1000zł. Mój sprzęt : CPU: Intel i5-760 RAM: GeIL 4GB DDR3-1333MHz MOBO: Gigabyte GA-P55-UD3L GPU: Gigabyte GeForce 8600 GT 256MB(stara karta) PSU: CHIEFTEC APS-500S 500W Napęd, obudowa i dysk twardy info. o nich raczej nie potrzebne, ale jak ktoś będzie chciał to podam. Zastanawiam się nad Asus GeForce GTX 560 1GB Ti. Czy musiałbym w tedy dokupić jeszcze zasilacz? Edytowane 23 Listopada 2011 przez kevoo71 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 Obudowa jest nie istotna jeśli jesteś gotowy na przełożenie komputera z obudowy na biurko. Karty z wyższej półki są długie i nie do każdej obudowy się mieszczą. Zmień tytuł tematu na regulaminowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kevoo71 Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 Przeczytałem mini regulamin nic nie jest napisane jak ma wyglądać temat albo jestem ślepy... Co do obudowy, karty do 33cm się zmieszczą . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 Regulamin forum - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne II. Użytkownik zobowiązany jest dbać o porządek na forum; w tym celu należy: 5.Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. IV. Punktacja systemu ostrzeżeń Nieprecyzyjne tytułowanie tematów - 10%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 Możesz pomyśleć jeszcze nad HD 6950.Zasilacz powinien wystarczyć do tej karty.Sprawdź i porównaj jaki wypadają w testach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...