Serekzolty Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Witam Zależy mi na tym aby klient pobierał jak najmniej zasobów,był prosty bez masy zbędnych opcji jak wtyczki,czytniki RSS itd. Ma po prostu odbierać i wysyłać pocztę (korzystam z Gmaila).Niestety Thunderbird z każdą kolejną cyferką staje się coraz bardziej wolniejszy i nie podoba mi się to.Najlepiej jakby program był darmowy i po polsku ale angielska wersja też może być. Z dodatkowych funkcjonalności to tylko wyszukiwanie konkretnych mejli aczkolwiek też nie koniecznie + filtr antyspamowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 A w takim razie sam GMAIL po prostu Ci nie wystarczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serekzolty Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Właśnie nie chciałbym się logować przez przeglądarkę, celuję raczej w osobną aplikację.Chyba, że masz na myśli jakiegoś klienta Gmaila o którego istnieniu nie wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 (edytowane) Polska Strona Programu The Bat! Antyspamu nie trzeba dodatkowo - filtr na Gmailu jest bardzo skuteczny. Edytowane 29 Listopada 2011 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serekzolty Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Zainstalowałem i bardzo fajny w wersji Home ale mam tylko 30 dniową wersję.Czy istnieje jakaś darmowa wersja programu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 (edytowane) Może mutt by Ci spasował? Zdaje się jest wersja na Windowsa. Na początku dziwnie się korzysta, ale jak się już człowiek przyzwyczai to żadne thunderbirdy/the baty/outlooki nie zapewniają takiej wygody ;) Pozrawiam Edytowane 30 Listopada 2011 przez DeathTomahawk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emikyou Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 Może spróbuj Windows Mail? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...