Slayer Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Jak to usłyszałem, to mało nie wybuchłem śmiechem " Czym się różnią monitory plazmowe i LCD?"- " Budową i tym, że jak się puknie w ekran, to na plazmówce nie powstaną martwe piksele" :) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0h0 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 BUHAHAHAHHHAHAHAHAHHA a nie powiedzieli Ci, ze gumowa kaczka od radeona 9800 rozni sie kolorem laminatu ??? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 i ze karty sieciowe ISA sa stabilniejsze i szybsze niz jakies badziewia PCI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 :D :D :D To przebija nawet dzisiejsze "CMOSowanie BIOS-u" :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Pixel Shader i Vertex to tylko jakiś tam dodatek który nie jest taki ważny bo jakby był taki wązny to by każdy nowoczesny Geforce 4 MX miał go. Z życia wzięte ze sklepu jak kupowałem niedawno radka :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 to może i ja się dołączę... w zeszłym tygodniu szwagier wlazł po drodze do sklepu komputerowego rozeznać płyty pod AMD , bo mu nie styka już stary MSI na KT133 i ładna , czarna i figurna laska zaproponowała mu najnowszą i najlepszą płytę cytuję "na chipsecie GeForce2 - Epox plus z portem RDA" koniec cytatu Dla pewności się mnie zapytał , czy laska się zamotała i czy nie przypadkiem to Epox RDA+ z nForce2 , a ze szwagra lamer - Windy nie potrafi zainstalować... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Miś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zasuwam kiedys z moim floop'em do reklamacji, a Pani w sklepie strzela do mnie zza biurka: A co to jest floop? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Co to jest flOOp to ja też nie wiem, mogę się tylko domyślać :P A tak w ogóle ten topic powinien być na oślej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 i ze karty sieciowe ISA sa stabilniejsze i szybsze niz jakies badziewia PCITu bym polemizowal :twisted: szczegolnie przy podwyzszonej FSB :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 ja próbowałem zakupić chiefteca 420w i zostalem pinformowany przez sprzedawce ze q-tec 400w low noise jest o wiele lepszy i cichszy ale troche droższy... kosztował 155zł... do dzisiaj nie moge odrzałować że go nie kupiłem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 jaka strata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 nie no ludzie przestancie z tymi serwisantami bo ze smiechu pekne :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Klasyka... najlepiej jak w sklepie komp. stoi cycasta "ekspedientka" lub jak kto woli, sprzedawczyni - I NIE WIE O.C.B. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...