BENITO Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Niestety, spotkało mnie niemiłe doświadczenie w obcowaniu z tym programem, mianowicie: Sama idea jest niezła, a wykonanie dobre. Temperaturka mojego procka w tym upale potrafiła w spoczynku zejść nawet do 48 stopni z 63. Fajno było, ale do momenu gdy zaczeły się pojawiać dziwne zwiechy kompa :evil: :evil: :evil: (nagle stawał HDD izamrażało ekran) w losowych momentach. Myślałem, że to mój CODEGEN się posypał. Nieee pomyślałem, gdy przejrzałem logi z MBMa, to coś innego. No i miałem rację. Wyłączyłem CPUidla i problem minął :o . Coś panowie ten program źle widać toleruje VIA KT 400. Przestrzegam :!: Tera już problemu nie mam :wink: pozdrówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 u mnie takie efekty byly na kt333 w IDLE OK, ale przy przejsciu do obciazenia dosc czesto byl zwis i programik powiedzial PAPA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 mi tez sie raz tak zdarzylo przy Vcoolu .. ale to chyba normalne ... porcek ma co chwila idle state a tu nagle rusza pelna para i nie zdarzyl sie nawet ubrac jak go pogonili do roboty:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jooseeph Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 ja mam wersje testowa.. i nie mam opcji do ustawiania typu chlodzenia w programie :( wyslal by mi ktos z was na email Jooseeph@o2.pl - prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) u mnie tak samo na kt400, znikąd totalna zwiecha. rasowy freez. tylko reset z obudowy pomagał. na nforce 2 jeszcze nie testowałem, bo temperaturki jak narazie są zadowalające :) Myślałem, że to mój CODEGEN się posypał i to mówi ten co się bał tronje testować :lol2: :wink: Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 i to mówi ten co się bał tronje testować :lol2: :wink:Ale ten post jest sprzed 3 lat jakbyśnie zauważyl <_< Ehhh... archeolodzy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Ale ten post jest sprzed 3 lat jakbyśnie zauważyl <_< Ehhh... archeolodzy... ano fakt, sorx BENITO ;) temat imo to CLOSE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 dziwne bo ja mialem via kt266 oraz kt600 a kumle mieli kt333 i kt400 i wszyscy uzywalismy cpuidle i dzialalo bez problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucasp Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Ja mam KT600 i dziala bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...