Dziewica Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 http://www.channel4.com/life/microsites/G/.../gayometer.html wyszlo mi 46 % nie ma polowy ale chyba mozna ryzykownie podciagnac mnie pod BI ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Mój wynik 33% :lol: Najlepsza jest ta animacja jak leci - już myślałem, że mój wynik to 100 :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziewica Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Mój wynik 33% :lol: Najlepsza jest ta animacja jak leci - już myślałem, że mój wynik to 100 :lol: :lol: :lol: heheh dokladnie obserwowalem ten wskaznik przekroczyl 30 ok 40 no ok 50 ehh coz 60 ojj 70 hmm ??? 80 no to ladnie 90 heh wspaniale 100 % hehe no comment : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 THICAL IS 33% GAY! :D :? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarous Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Ha, tylko 20%! :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 buuu.... aż 30% - ja nie chce!!! :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Hmmm, 36% :D Nie jest zle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 http://www.channel4.com/life/microsites/G/.../gayometer.html wyszlo mi 46 % nie ma polowy ale chyba mozna ryzykownie podciagnac mnie pod BI ?! to zalezy chyba od Ciebie.. ale widze ze nie masz nic przeciwko hehe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Mam 16% :) Nie jest ze mna zle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Heh, 43% :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 40% ale yestem pewien że to kłamie( powinno być 0%) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Ha, tylko 20%! :D ;) tylko!! ja mialem 23% i mysle ze jest to o 23% za duzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 16% :P o 17% za dużo :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 A ja miałem asz 30 % ale to o niczym nie świadczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Ja 36% i wytłumaczenie: niektóre dziwczyny lubią "little soft" facetów" ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Ja 36% i wytłumaczenie: niektóre dziwczyny lubią "little soft" facetów" ;-) LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :D jak juz sobie szukasz wytlumaczenia ... hmmmmmm :idea: :D to chyba cus nie tak ?... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Qrde ja tez jestem w 30 % Gey. Buhahahaa. Czego Ci ludzie w tym internecie nie wymyslą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 ja 20%, to chyba dobrze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Hehe, 40%, chyba coś sie ten wskaźnik popsuł i zawyża o 40 :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Kurna 43 %, ale kilka odpowiedzi walnąłem szybko na odczepne...(nie zrozumiałem do końca :oops: ) :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 23 % ale tez nie wszystko lapie :( :] cos sie trzeba przez wakacje angielskiego pouczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 30% porazka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 he he 23% nie tak zle ;) ale ten wskaźnik lecący do 100 jest przerażający:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 he he 23% nie tak zle ;) ale ten wskaźnik lecący do 100 jest przerażający:D Powaga. Myślałem, że dostane zawału :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 30% Too straight ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 LooooooooooooooooooooL 50% :lol: :lol: :lol: :lol: :P walilem odpowiedzi jak lecialo 8) nawet nie czytalem :evil: fuck ten wskaznik jest zepsuty, bo mam o 50% za duzo :evil: musze jeszcze raz zrobic tego testa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 po drugim tescie odrazu lepiej (choc nie do konca) :D 8) 16% :) :P :lol: na drugi raz trzeba czytac pytanka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Thical! Te wytłumaczenie jest ze strony, pokazało się razem z wynikiem :!: :evil: O co ty mnie podejżewasz :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Ponizej 50% jest wlasnie wszystko OK jestes too straight:D Gorzej jak bedzie powyzej 50% to juz trzeba zaczac sie martwic ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 moja dziweczyna hyhy rozwiazywala test dla facetow i jest w 79 % gejem hehehehhehehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...