Steryd4u2 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 piszac na klawiaturze troszke mnie rece grzeja, sciagłem wiec hardwaremonitora aby zobaczyc co z temp lapka. laptop kupiony w tym miesiacu i przy uruchomieniu kilku aplikacji jest troche cieply i grzeje jak suszarka do wlosów. temp jakie mi pokazalo troszke mnie przerazaja(na kompie mam o polowe mniejsze) czy to norma i czy sie lapkowi niec nie stanie jesli codziennie po kilka h bedzie z taka temperatura pracowal? dorzucam screen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 Normalna temperatura jak na laptopa. Niektóre nowe notebooki pod obciążeniem potrafią mieć nawet ponad 90*C... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 O kurde, mój jak miał pow 55C to się zastanawiałem co jest nie tak, a tu taki hardcore. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steryd4u2 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 O kurde, mój jak miał pow 55C to się zastanawiałem co jest nie tak, a tu taki hardcore. :D temu sie wlasnie dziwie, trzeba jakas podkladke chlodzaca kupic chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 przy uruchomieniu kilku aplikacji jest troche cieply i grzeje jak suszarka do wlosów Co to za aplikacje, że masz ponad 70% obciążenie cpu i 44% GPU? To dla mnie taki hardcore :blink: Przy takim obciążeniu temp są raczej ok. Odgłosy też wydaje jak suszarka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steryd4u2 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 na firefoxie prawie nic nie slychac ale jak te "aplikacje" odpale to jest spora różnica(tak jak wentylator z przodu obudowy w normalnym kompie, czyli troche glosno) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...