adrii Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2011 Mam możliwość odkupienia od znajomego athlona ii x4 640 tylko nie jestem pewien czy mój zasilacz podoła takiemu zestawowi? Proszę o wasze opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2011 (edytowane) Twoja płyta nie obsługuje X4 ( żadnych 45nm ) wiec mozesz zapomieć.... Z czasem zacznij rozglądać sie za badziej firmowym zasilaczem .... Edit : Qrvich fakt zwracam honor.... na jakąś błedną strone mnie pokierowalo..... ( a tez sprawdzalem czy obsluguje ) Edytowane 17 Grudnia 2011 przez Kwazor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2011 (edytowane) Kwazor, obsługuje: http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2755 Zdecydowanie fajnie by było zmienić ten zasilacz, bo o ile feel III do kompów biurowych tragedią nie jest, tak dobrze by było w Twoim przypadku przemyśleć zmianę. Edytowane 17 Grudnia 2011 przez QrVicH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2011 "Zdecydowanie ten zasilacz pociągnie ten komputer aż do nieba w czarnym dymie" ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...