afusdom Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 (edytowane) Witam serdecznie I stało się poprzednia płyta asusa padła i zakupiłem płytę jak w temacie ,przełożyłem kości które wcześniej pięknie chodziły Geil 2 x 2GB PC2-8500 DDR201066 CL=6-6-6-18 i niespodzianka system stoi na poście .Jak włoże je osobno komputer chodzi jak są razem cisza . Kości przetestowane pojedyńczo memtestem zero błędów .Ręce opadają proszę o wskazówki . W biosie nic nie jest przestawiane właściwości są ustawione na auto .Na płycie są 4 banki robiłem różne roszady z bankami nic nie daje osobno chodzą razem nie. Edytowane 20 Grudnia 2011 przez afusdom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ustaw na sztywno... Zwroc uwage na jakim napieciu je wykrywa... Najlepiej ustaw na sztywno napiecie zalecane przez producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 forum.purepc.pl/Pamieci-RAM-f29/Asus-P5Q-Deluxe-problem-RAMem-t342241.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afusdom Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2011 Wszystko już ok , pobrany najnowszy bios , płyta zaktualizowana i geile smigają . Żadnego kombinowania z napięciami czy przestawianie czegokolwiek w biosie . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...