pl00b00 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 czy to jest normalne, ze poinstalacji zaluzmy karty sieciowej po ponownym uruchomieniu systemu, system wykrywa nowa karte (ta sama tylko, ze drugi raz zainstalowana) i pokazuje ja jako druga (#2) w menadrzeze urzadzen. jak paczylaem do zainstaloanych uerzadzen, to niektore tez wystepuja jako pierwsze wylaczone i drugie to samo jako zainstalowane i dzialajace. opisywana sieciowka to compexRE100/ATX. system windows 2000 uzytkownik administrator. troche mnie to denerwuje, ze instaluja sie po 2 razy jak by nie mogly raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 To jest bład bo urządzenia nie powinny instalować sie po 2 razy. Miałem tak kiedys pod win Me. Usuwanie urządzeń nie pomagało bo po restarcie znowu instalowały sie podwójnie. Pomogła dopiero ponowna instalacja systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 moze sprobuj zainstalowac "obie" karty, potemw menedrzeże wyłącz jedną z nich (nie odinstaluj tylko WYŁĄCZ) :) wydaje mi sie ze nie powinno juz Cie to dreczyc :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 ale wlasnie ona sie sama wylancza i instaluje nowa i jest jako druga i ta dziala a tamta wylaczona. i wiecej razy jusz sie nieinstaluje. tylko sie przewaznie urzadzenia podwojne robia. reinstalka nie pomaga bo jusz dwie mialem i za kazdym razem tak bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...