monz2 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam! Ostatnimi czasy mam pewien problem z moim komputerem: Kiedy go uzywam w miare spokojnie (internet, muzyka) to jest ok ale kiedy go zaczynam obciążać (gry, skype) to łapie totalną zawiechę, i musze go resetować podejrzewam zasilacz gdyz jest tragiczny, ale zanim zakupie to prosze o porade mój pc: Amd Athlon 620 2,8 @ 3,2 3 gb Ram Kingston DDR2 800 Ati Radeon 4670 1gb MOBO A770DE+ asrock przeklęty zasilacz Tracer PFC 400W To chyba wszystko Z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Otwórz obudowę i przeczyść ten syf co masz w środku, a przede wszystkim zwróć uwagę na radiatory :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monz2 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Otwórz obudowę i przeczyść ten syf co masz w środku, a przede wszystkim zwróć uwagę na radiatory :wink: Obudowe przeczyściłem bardzo dokładnie, radiatory czyste i nieuszkodzone, co ciekawe po blackoucie i crashu komputer nie jest gorący, jest całkiem normalna tepm, wiec zakładam ze zasilacz może nie wyrabiac z powodu małej mocy, dodam ze mam duzy monitor jesli to cos pomoze - LG Flatron M237WDP w grach uzywam rozdzielczości 1280x756 (czy jakos tak) lub 1600x900 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwolas Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam. Miałem kiedyś podobnie. Obwiniałem dysk (nawet oddałem na gwarancje), ale winny okazał się zasilacz. Jak masz możliwość to sprawdź na innym. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monz2 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Postaram sie ogarnąć na innym, ale i tak juz kiedys mi polecano zmiane, bo ten to do niczego, jaki zasilacz radzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...