Piospi Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 (edytowane) Witam. Mam prawdopodobnie stukniętego Liteona IHAS-424 Y. Niestety ale zraziłem się do tej firmy. Jaką nagrywarkę polecacie do 100 zł ? Jest dla mnie ważne żeby nie miała w opisie/w programach słowa "ATAPI" jak ten dziadowski IHAS-424 i nie była taka głośna jak on - no chyba, że wysoka jakość odczytu/zapisu równa się wysoka głośność. Myślałem o SH-S222AB lub SH-S222. Szczerze zależy mi na perfekcyjnym odczycie/zapisie w czasie instalacji gier oraz odtwarzania filmów i przyzwoitej jakości nagrywania - wypalane płyty nie muszą być w hiper HD jakości, ale żeby nie miały błędów czy niższej jakości niż oryginalne pliki. Edytowane 10 Lutego 2012 przez Piospi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 Moze zapytaj na cdrinfo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xbora Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 W tym momencie kupiłbym coś jak najtańszego w okolicach 65zł można kupić Pionnera, Samsunga, itp.. i wiele bym się nad tym nie rozwodził, przynajmniej do końca gwarancji a potem (?) w razie awarii następne 65zł i nie wiele dając masz znów nowy napęd.. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 Przy obecnej jakości nośników CD/DVD nagrywarka nie ma wielkiego znaczenia ;p 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piospi Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2012 Moze zapytaj na cdrinfo... Też tak zrobiłem :) W tym momencie kupiłbym coś jak najtańszego w okolicach 65zł można kupić Pionnera, Samsunga, itp.. i wiele bym się nad tym nie rozwodził, przynajmniej do końca gwarancji a potem (?) w razie awarii następne 65zł i nie wiele dając masz znów nowy napęd.. Dlatego kupiłem Samsunga SH-S222AB . Przy obecnej jakości nośników CD/DVD nagrywarka nie ma wielkiego znaczenia ;p Bardzo słuszna uwaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...