Skocz do zawartości
Piospi

Przyzwoita nagrywarka DVD

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam prawdopodobnie stukniętego Liteona IHAS-424 Y. Niestety ale zraziłem się do tej firmy. Jaką nagrywarkę polecacie do 100 zł ? Jest dla mnie ważne żeby nie miała w opisie/w programach słowa "ATAPI" jak ten dziadowski IHAS-424 i nie była taka głośna jak on - no chyba, że wysoka jakość odczytu/zapisu równa się wysoka głośność.

Myślałem o SH-S222AB lub SH-S222.

Szczerze zależy mi na perfekcyjnym odczycie/zapisie w czasie instalacji gier oraz odtwarzania filmów i przyzwoitej jakości nagrywania - wypalane płyty nie muszą być w hiper HD jakości, ale żeby nie miały błędów czy niższej jakości niż oryginalne pliki.

Edytowane przez Piospi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym momencie kupiłbym coś jak najtańszego w okolicach 65zł można kupić Pionnera, Samsunga, itp.. i wiele bym się nad tym nie rozwodził, przynajmniej do końca gwarancji a potem (?) w razie awarii następne 65zł i nie wiele dając masz znów nowy napęd..

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze zapytaj na cdrinfo...

Też tak zrobiłem :)

W tym momencie kupiłbym coś jak najtańszego w okolicach 65zł można kupić Pionnera, Samsunga, itp.. i wiele bym się nad tym nie rozwodził, przynajmniej do końca gwarancji a potem (?) w razie awarii następne 65zł i nie wiele dając masz znów nowy napęd..

Dlatego kupiłem Samsunga SH-S222AB .

Przy obecnej jakości nośników CD/DVD nagrywarka nie ma wielkiego znaczenia ;p

Bardzo słuszna uwaga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi