ryba007dawid Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 (edytowane) Witam. Mam dylemat. Złożyłem 2 zestawy 1. 2. W 1 lepsza obudowa, zasilacz i płyta główna W 2 "standardowa" płyta główna, lepsza grafika Który zestaw będzie lepszy? Edytowane 18 Lutego 2012 przez ryba007dawid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Do czego będziesz wykorzystywał kompa?? Myślisz o OC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba007dawid Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Głównie do gier. Oc zapewne będę robił. Chłodzenie będę kupował Noctua NH-U12P SE2. Ale to już poza tym zestawem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Uzupełnić pierwszy post. Doprecyzować tytuł tematu. Jeśli tytuł tematu będzie w dalszym Ciągu tak precyzyjny, ja dylematu nie będę miał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Radzę nie brać brutusa, bo ta noctua chociaż ma zaledwie 158mm nie zmieści się w tej budzie A co do grafiki to zastanowiłbym się nad 2x6870, jest to opcja wydajniejsza niz gtx 580 a tańsza niż gtx 570... chyba, że planujesz grać na rozdzielczości wyższej niż 1920x1080 Zasilacz raczej jakiś xfx albo bequiet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...