Slayer Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Nie mam już czego śłuchać.....Canibal Corpse i Deicide już powoli mnie nudzą i zaczynają być dla mnie za słabe 8O Kolega mi poradził, żebym kupił sobie młot pneumatyczny, ale wolę ciekawsze zajęcia :P Więc co byście polecili? PS- żadnych Vaderów czy innych na tym poziomie nie polecajcie, bo to jest bardzo delikatne granie :twisted: PS2- nie mieszajcie pojęć- ma być Death a nie Black! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Właśnie na nowo poznaję Cradle of Filth- wokal jest zdziebko rozwesalający, ale dobrze grają :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Hehe Slayer masz nierowno z deczka :) ja Slipknot ledwo wytrzymuje ;)... Metal tak ale w pewnych granicach :)... MANOWAR DOBRY NA WSZYSTKO ;) Maja mocniejsze i slabsze kawalki i wogole sa wspaniali ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Odrazu mowie ze to nie Death ale ja lubie sobie posluchac np Mr.Bungle, Fantomas albo Dillinger escape plan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 a moze pozostaje czekanie na nowa plyte SLAYER'a :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 :idea: a moze taka stara prowokacja (podobno) pod nazwa BRUJERIA - Matando Güeros - taki DeathMetal po hiszpansku (meksykansku) :D i do tego makabryczna okladka 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulver Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 a moze jakis Angel Corpse ? albo Mortician ? Krisiun ? ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 incantation Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Apocaliptica :D :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 behemoth merauder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 meshuggah :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 ostatnio na wp przeczytałem że linkin park i limp bizkit to są wykonawcy black metalowej muzyki satanistycznek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 zobacz sobie takie kapele jak: - aborted - dies irae - carnal - soulreaper - dying fetus - fleshcrawl - nasum - putrid pile - lex talionis - deranged - origin - yattering - cryptopsy - psycroptic - death - trauma - kataklysm - sauron - exhumed - lost soul - decapitated - krabathor - necrophagia - immolation - vital remains - disgorge - hate eternal - vomitory - nile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 CARCASS (wszystko - niestety R.I.P.) ENTOMBED (pierwsze trzy LP) ATROCITY (niemiecka precyzja jak lubujesz sie w technice - chyba tez R.I.P.) BRUTAL TRUTH (obie plytki - tu masz konkretny lomot) a jak chcesz troszke szerzej rozejrzec sie w muzyczce to moze trafi do Ciebie KING CRIMSON - zacznij od THRAK - trzeba sie w koncu kiedys wyrwac na szersze wody - kilka lat temu sie przemoglem i nie zaluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 ostatnio na wp przeczytałem że linkin park i limp bizkit to są wykonawcy black metalowej muzyki satanistycznek :lol::D ja tam linkinow nawet lubie ale niewiedzialem ze to black :DDD A teraz slucham Disturbed fajne nawet spokojne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Six Feet Under jezeli Cannibal Corpse ci sie podobalo to masz tu ich wokaliste i gitarzyste Obituary. Dla mnie luz 2 pierwsze cd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Z bezmyślnej sieczki to mogę polecić Brutality (tego się normalnie nie da słuchać:) ) Katatonia (nie wiem któy album ale też sieka) jeszcze jeden grecki zespolik ....... cholera nie pamiętam nazwy no i nieśmierteny Morbid Angel .... starsze Obituary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 ale six feet under to nie jest sieka :P takie spokojne granie a slayer pytal o sieki :mrgreen: tak czy siak sfu tez jest spoko, ale do sieki bym tego nie zaliczyl poza tym dla kogos sieka moze byc juz linkin park a dla kogos innego sfu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 jeszcze jeden grecki zespolik ....... cholera nie pamiętam nazwy hmm o ile sie nie myle to nightfall [ale to raczej z sieka ma malo wspolnego] i chyba melechesh jest z grecji [?]...ale oni taki death/black graja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Cholera właśnie nightfall - może nie sieka ale niech sobie posłucha - bo wokal jest zajebisty (z płyty "cośtam sunsets" (or something - nie mam pamięci do nazw) łapałem tylko pierwsze wersy z każego kawałka) Z Grecji jest też Rotting Christ i też polecam bo zajebisty - ale to nie jest sieka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 nightfall - macabre sunsets Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Ale jezeli chodzilo mu o death to chyba tematyka SFU jest spoko. Sieka: - Transgressor - Morbid Angel Ale o jaka sieke chodzi???? Total growlingi mocny bas czy cos w stulu "Arise" Sepultury (znaczy sie szybkie tempo)??????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 throneaeon sinister marduk hypocrisy failed humanity blood red throne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 sorry ze sie wpipczam na ten topic , ale zna ktos jakies zespoly doom metalowe :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 doom metal: - shape of despair - novembers doom - saturnus - anathema - ashes you leave - avrigus - evoken - morgion - my dying bride - october tide - paradigma - silentium - solstice - tristitia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 dzieki juz uruchamiam kazee :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Megadeath & behemoth & grave digger & laos & cradle of Filth. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Chcesz naprawde wielka siekane?! Polecam: Dj Alien - Driver (kazdy mix) Jordan & Baker - Explode Dj Wicek - Que Sera Wszystkie Manieczki, Gladiatowy, Colossea... Heheheheh jezu jak ja luibie to robic wybaczcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...