Skocz do zawartości
jzolnowski

GA-P67A-D3-B3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Mam pytanie odnośnie płyt Gigabyte: oddałem w ramach gwarancji komputer z uszkodzoną płytą Gigabyte GA-P67A-UD3. Proponują wymianę na GA-P67A-D3-B3. Od jakiegoś czasu nie jestem na bieżąco z podzespołami, więc czy ktoś może mi powiedzieć, czy zaproponowana przez sklep płyta jest z tej samej półki co GA-P67A-UD3 jakiś rok temu? Jasną sprawą jest, że nikt nie chciałby wymieniać na gorszej jakości podzespół. Jeśli nie GA-P67A-D3-B3 to może jakaś inna płyta Gigabyte z podobnej półki?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawdę tak strasznie ciężko jest odwiedzić stronę Gigabyte, wstawić oba interesujące cię modele do porównywarki i samemu się przekonać?

http://www.gigabyte....&pids=4018,3698

Po to chyba jest forum, żeby się pytać. Nie dla każdego pewne oznaczenia są jasne i zrozumiałe i nie każdy wie na co zwracać największą uwagę. Pytam o opinie, czy to sprawiedliwa wymiana. Z podanej przez Ciebie striny wynika, że obie płyty nie za wiele się różnia, ale może jest jakaś płyta Gigabyte w tym samym przedziale cenowym, która jest lepsza od obydwu? :) Szukałem recenzji GA-P67A-D3-B3 ale trudno cokolwiek szczegółowego znaleźć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Typowe tłumaczenie lenistwa.

Typowe spamowanie forum. Albo nie doczytałeś tego co napisałem albo masz problemy ze zrozumieniem tego, że nie wszyscy siedzą w temacie hardweru i nie dla wszystkich jakieś współczynniki są logiczne i jasne.

Prosił bym o wypowiadanie się tylko na temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi