jzolnowski Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Witam serdecznie, Mam pytanie odnośnie płyt Gigabyte: oddałem w ramach gwarancji komputer z uszkodzoną płytą Gigabyte GA-P67A-UD3. Proponują wymianę na GA-P67A-D3-B3. Od jakiegoś czasu nie jestem na bieżąco z podzespołami, więc czy ktoś może mi powiedzieć, czy zaproponowana przez sklep płyta jest z tej samej półki co GA-P67A-UD3 jakiś rok temu? Jasną sprawą jest, że nikt nie chciałby wymieniać na gorszej jakości podzespół. Jeśli nie GA-P67A-D3-B3 to może jakaś inna płyta Gigabyte z podobnej półki? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Naprawdę tak strasznie ciężko jest odwiedzić stronę Gigabyte, wstawić oba interesujące cię modele do porównywarki i samemu się przekonać? http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=4018,3698 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jzolnowski Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Naprawdę tak strasznie ciężko jest odwiedzić stronę Gigabyte, wstawić oba interesujące cię modele do porównywarki i samemu się przekonać? http://www.gigabyte....&pids=4018,3698 Po to chyba jest forum, żeby się pytać. Nie dla każdego pewne oznaczenia są jasne i zrozumiałe i nie każdy wie na co zwracać największą uwagę. Pytam o opinie, czy to sprawiedliwa wymiana. Z podanej przez Ciebie striny wynika, że obie płyty nie za wiele się różnia, ale może jest jakaś płyta Gigabyte w tym samym przedziale cenowym, która jest lepsza od obydwu? :) Szukałem recenzji GA-P67A-D3-B3 ale trudno cokolwiek szczegółowego znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Po to chyba jest forum, żeby się pytać. Typowe tłumaczenie lenistwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jzolnowski Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Typowe tłumaczenie lenistwa. Typowe spamowanie forum. Albo nie doczytałeś tego co napisałem albo masz problemy ze zrozumieniem tego, że nie wszyscy siedzą w temacie hardweru i nie dla wszystkich jakieś współczynniki są logiczne i jasne. Prosił bym o wypowiadanie się tylko na temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...