kowiczek Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 PIXELVIEW NVIDIA GeForce 4 Ti4200 - z obsługą AGP x 8 64DDR: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13972722 128DDR: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13972562 Pewnie nie warto mi się nawet zastanawiać nad zmianą na tą kartę ale kto wie :? 128DDR i AGP x8 pasowałoby do mojego sprzęciku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Powiem tak NIE WARTO co prawda karta jest lebsza od R9100 ale nie aż tak bardzo, i jeżeli radek nie sprawia ci problemów to go zostaw a agp 8x i 128mb nic nie daje no może trochę ale to mało znaczące. P.S. Ati rulezzzz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Osobiście mam uprzedzenie do PixelViev ale do odważnych śwaiat należy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Powiem tak NIE WARTO co prawda karta jest lebsza od R9100 ale nie aż tak bardzo, i jeżeli radek nie sprawia ci problemów to go zostaw a agp 8x i 128mb nic nie daje no może trochę ale to mało znaczące. P.S. Ati rulezzzz No właśnie. Problemy jakie mam z tą kartą to: 1. TOCA - poradziłem sobie zmieniając biosik na r8500 2. Kręcenie. max co z niej wyciągnąłem to 290/261 (może radiatorki na pamiątki coś pomogą) Reszta bez zarzutu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 jakby ci sie udalo sprzedac tego herca za jakie 300-350 pln to ja bym wymienil bez zastanowienia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Taa, a czy te ceny nie wydaja wam sie dziwne? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 nie warto bo cena jest za bardzo zachecajaca i smierdzi mi tu przekretem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 ceny bardzo dziwne ale jak koles akceptuje wysylke za pobraniem to moze nie bedzie zle :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 kowiczek zobacz sobie na frazpc.pl recke tego Prolonka 128MB. Poprostu porazka :!: Niby taki wypasiony radiator dali, ale okazało się że ten oto WIELKICH rozmarów radiator ma dobrąstyczność tylko z GPU 8O Na pamiątkach nie dali ŻADNEJ pasty co w konsekwencji spowodowało jeszcze wieksze grzanie pamiatek. Odradzam stanowczo te karty bo to porazka totalna jest :? UPDATE: Tu masz linka do artykułu http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/129-47 Porównaj sobie wykonanie Leadtek vs Prolink. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 kowiczek zobacz sobie na frazpc.pl recke tego Prolonka 128MB. Poprostu porazka :!: Niby taki wypasiony radiator dali, ale okazało się że ten oto WIELKICH rozmarów radiator ma dobrąstyczność tylko z GPU 8O Na pamiątkach nie dali ŻADNEJ pasty co w konsekwencji spowodowało jeszcze wieksze grzanie pamiatek. Odradzam stanowczo te karty bo to porazka totalna jest :? No niby tak ale zobacz ze moja tez sie nie chce zbytnio krecic. Co prawda jest firmowa ale Pixelview tez znowu nie jest aż taką porażką. Dołożę niewiele kaski a bede mial 128DDR, AGPx8 (co nic nie daje) i TVin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Podejrzane te ceny. W Actionie ta 64MB AGP8 kosztuje 380 netto - 464 brutto, a jest to wyłączny przedstwiciel na Polskę i w dodatku hurtownia. Tej 128MB już nie mają. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 kowiczek zobacz sobie na frazpc.pl recke tego Prolonka 128MB. Poprostu porazka :!: Niby taki wypasiony radiator dali, ale okazało się że ten oto WIELKICH rozmarów radiator ma dobrąstyczność tylko z GPU 8O Na pamiątkach nie dali ŻADNEJ pasty co w konsekwencji spowodowało jeszcze wieksze grzanie pamiatek. Odradzam stanowczo te karty bo to porazka totalna jest :? No niby tak ale zobacz ze moja tez sie nie chce zbytnio krecic. Co prawda jest firmowa ale Pixelview tez znowu nie jest aż taką porażką. Dołożę niewiele kaski a bede mial 128DDR, AGPx8 (co nic nie daje) i TVin. Wykonanie jest beznadziejne i nikt mi nie powie ze tak nie jest :!: Zeby radiator nie dotykał pamieci ? 8O :lol: Porazka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Ja bym niebral bo: 1. PixelViev to dla mnie badziewna firma :) 2. Lepiej troszke dolozyc i kupic Radeona 9500 PR 3. AGP 8 i 128 MB to pic na drazku... 4. Cos tu smierdzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Ja bym niebral bo: 1. PixelViev to dla mnie badziewna firma :) 2. Lepiej troszke dolozyc i kupic Radeona 9500 PR 3. AGP 8 i 128 MB to pic na drazku... 4. Cos tu smierdzi :) Hehe troszke to troche za mało pwoedziane. 850 to jest min za nowego r9500pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 co wy chcecie od tych kart?? za tą cene... i jeszcze wszystkie usterki sie das naprawic od co poprawic chłodzenie ... zdiąc ten plastik zeby nie gwizdało ,posmarować pamieci tasmą i dobrze przykrecic radiatory.. po tych zabiegach karta moze wymiatac.. chłodzenie sie poprawi o 100%.... powiem sczeze ze jak bym mogł to bym od reki wymienił mojego radzia i dołozył 30-50zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Ej no co wy? Ja w styczniu czy lutym kupiłem na Allegro AXP 1700+ 0,13 za 210zł :P, a one do dziś są po 250 :D Pewnie z jakiejś ciężarowki wypadły ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...