clipper Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2012 Witam, kupiłem ostatnio do mojego PCta nową 2gb kość RAM DDR2. Wcześniej zamontowane były w nim 2 kości po 1gb. Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć czemu kość po wstawieniu w odpowiednie miejsce nie chce działać i mój komputer pokazuje mi 256mb ram przy uruchamianiu. Jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o te sprawy, więc prosiłbym o jak najdokładniejsze opisanie czynności związanych z odpaleniem kości. Z góry dziękuje komoda36. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2012 więc prosiłbym o jak najdokładniejsze opisanie czynności związanych z odpaleniem kości. To najpierw opisz jak najdokładniej swoją konfigurację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipper Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2012 konfiguracje czego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2012 Kostek nadgarstka lewej ręki. Komputera, Watsonie, komputera. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...