Skocz do zawartości
tomasir

NBA- mecze na cd

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie jestem na takim głodzie odnośnie nba, bo niestety nie mam satki ani kablówki a na tvn już dawno inc nei puszczają, że z chęcią bym jakies mecze pooglądał. MOgą być nawet sprzet 5 lat. Z chęcią nie tylko mecze allstars ale zwykłe zarówno sezonowe jak i playoff. Oczywiście konkursy slamów i inne tego typu tez z chęcią obejrzę. A co tu mówić wszystko związane z nba byle gracze biegali po boisku może być :D

Jak ktoś z Krakowa lub Częstochowy ma jakiekolwiek takie mecze to prosze o kontakt.

Mam nadzieję, że takie postępowanie nie jest niezgodne z prawem, a jak nie jest to proszę o usunięcie tematu i powiadomienie mnie o tym...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, ja mam paręnaście kaset video z meczami Chicago Bulls... Ale jak Ci to dostarczyć to nie mam zielonego pojęcia.

BTW Poszukuje meczów finałowych Chicago Bulls - Phoenix Suns (chyba 1992)

hmmm....

Pisałem wyraźnie że na cd, bo video to My się jeszcze z narzeczoną nie dorobiliśmy :cry: :cry: :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie jestem na takim głodzie odnośnie nba, bo niestety nie mam satki ani kablówki a na tvn już dawno inc nei puszczają, ...

raczej nic nie straciles ze nie masz bo ja mam kablowke ktora dala dupy i w zwiazku z tymi dziwnymi przepisami odnosnie oplat za licencje na nadawanie programow wylaczyla DSF (na ktorej to stacji mozna bylo sobie cos tam jeszcze o NBA poogladac) :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi