tomasir Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 No właśnie jestem na takim głodzie odnośnie nba, bo niestety nie mam satki ani kablówki a na tvn już dawno inc nei puszczają, że z chęcią bym jakies mecze pooglądał. MOgą być nawet sprzet 5 lat. Z chęcią nie tylko mecze allstars ale zwykłe zarówno sezonowe jak i playoff. Oczywiście konkursy slamów i inne tego typu tez z chęcią obejrzę. A co tu mówić wszystko związane z nba byle gracze biegali po boisku może być :D Jak ktoś z Krakowa lub Częstochowy ma jakiekolwiek takie mecze to prosze o kontakt. Mam nadzieję, że takie postępowanie nie jest niezgodne z prawem, a jak nie jest to proszę o usunięcie tematu i powiadomienie mnie o tym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Heh, ja mam paręnaście kaset video z meczami Chicago Bulls... Ale jak Ci to dostarczyć to nie mam zielonego pojęcia. BTW Poszukuje meczów finałowych Chicago Bulls - Phoenix Suns (chyba 1992) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Heh, ja mam paręnaście kaset video z meczami Chicago Bulls... Ale jak Ci to dostarczyć to nie mam zielonego pojęcia. BTW Poszukuje meczów finałowych Chicago Bulls - Phoenix Suns (chyba 1992) hmmm.... Pisałem wyraźnie że na cd, bo video to My się jeszcze z narzeczoną nie dorobiliśmy :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 No właśnie jestem na takim głodzie odnośnie nba, bo niestety nie mam satki ani kablówki a na tvn już dawno inc nei puszczają, ... raczej nic nie straciles ze nie masz bo ja mam kablowke ktora dala dupy i w zwiazku z tymi dziwnymi przepisami odnosnie oplat za licencje na nadawanie programow wylaczyla DSF (na ktorej to stacji mozna bylo sobie cos tam jeszcze o NBA poogladac) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 dokladnie tez bym sobie poogladal NBA tak jak NFL ale oczywisccie zadna stacja ktora znam to tego nieemituje grrrrr :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Mi gdzies wcielo plytke z konkursem wsadow z 2000r :? Jakbym poszukal to moze cos znajde. Ale nie obiecuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...