forest kila zbila Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 tak się składa że firma dla której pracuje organizuje takie i nie tylko takie imprezki,, głównie woj. lubelskie -> http://www.akademia-przygoda.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Fajny ale drogi sport, pare meczy gralem na obozach super zabawa ale wolal bym ASG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 ogólnie to bardzo mi się Paintball podoba, chętnie bym spróbował ale: po 1 drogi sprzęt po 2 ciężko by było znajomych na to nakręcic ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 No to Ci polecam ASG,Bronie są dużo tańsze, repliki broni wyglądają, prawie, że identyczne jak prawdziwe bronie, ogólnie bardziej polecam ASG, a i nie musisz się martwić o ciuchy bo strzelamy kulkami 6 mm plastikowymi, a nie z farba. A jeżeli wolisz z farbą, tą są kulki do kupienia z farbą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 A co ma kulka do ubrania? Przecież farba schodzi nawet w zimnej wodzie bo to barwnik spożywczy. I te wasze kulki 6mm z farbą to można o kant [gluteus maximus] rozbić wiem bo je kiedyś testowałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 http://www.paintball.com.pl Byłem na tym w Warszawie-Fort Chrzanów-było fajnie :) Jak by ktoś coś wiedział na temat paintbala to niech pisze a może jakiś meczyk sie uda zagrać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 W wawie z tego co wiem macie jeszcze FragFactory, Hale Lotnisko i pewnie masę pól do speeda. Niedługo ma też zostać otwarty w BlueCity Club Paintballowy, takie połączenie pubu z polem do paintballa chętnie bym takie coś zobaczył w wlkp ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 W Białymstoku, niedaleko mojego domu (koło Włókniarza) Jakiś czas temu otworzyli pole do paintballa, jeśli ktoś jest chętny to zapraszam, ale ja i tak wole ASG tańsze i lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Jaki zasięg orientacyjnie ma taka kulka, bo można by sie w ogrodzie/koło domu tym pobawić jakby kulki do domu nie dolatywały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) TO ja też się pochwale moimi trzema pociechami :) Heh siedzę już w tym od 2 lat , najpierw maiłem zestaw za 800 zł ( bt4, tippman w sam raz na początek) teraz cocker rulez :) :) :) Paintball teraz bardzo potaniał zestaw kupicie juz od 600 zł a kulki od 30 złza worek (500 sztuk) !! A zabawa i emocje dużo większe od ASG, gdzie nawet nie widzisz i nie czujesz kiedy dostałeś tą mikroskopijną kuleczką z plastyku. POZDRAWIAM I POLECAM !!!!!!!!! Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez Spedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Znacie jakies internetowe profesjonalne, deoswiadczone i takie ktorym mozna zaufac ze bubla nie sprzedadza sklepy ze sprzetem do Paintballa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) skill.com.pl kansus.pl madsheep.pl assassins-paintball.pl ... generalnie ostatnio sklepów jest bardzo dużo ale i tak najlepiej jak wiesz co chcesz kupić wtedy nikt Ci niczego nie wciśnie. Jak coś to powiedz ile masz do wydania, a spróbuje Ci pomóc w wyborze... P.S Spedy ten po prawej to Karnivor? Wygląda super... Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) skill.com.pl kansus.pl madsheep.pl assassins-paintball.pl ... generalnie ostatnio sklepów jest bardzo dużo ale i tak najlepiej jak wiesz co chcesz kupić wtedy nikt Ci niczego nie wciśnie. Jak coś to powiedz ile masz do wydania, a spróbuje Ci pomóc w wyborze... P.S Spedy ten po prawej to Karnivor? Wygląda super... KAx ten po prawej to Wgp VF TACTICAL :) wypatrzony i kupiony na allegro :) (w jankesowie 600$) A co do sklepów to polecam Kansusa i skilla oraz pure-paintball.com (jeden z najtańszych) , zawsze tam upust jakiś utarguje :) i gratisy. Zresztą napisz tak jak szanowny kolega zaproponował , podaj cenę a coś sie dobierze - do lasu lub speeda - lub uniwersalny :D Pozdrawiam Ps. z tego co widzę niektórzy myślą ze paintball i asg to to samo :( a to różnica kolosalna Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez Spedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Postanowiłem kupić sobie możliwie tani zestaw do Paintballa i wybrałem marker Icon X z butlą 9 oz, do tego maska Empire Vents Helix i muszę przyznać, że jak na tak tani zestaw(w pobliskim sklepie udało mi się kupić za 430 zł, mimo że części osobno około 500 zł) strzela bardzo fajnie. Żadnych zacięć itp, dzisiaj wystrzelałem 500 kul - na tyle starcza butla 9 oz, więc nie potrzebuje większej. Celność w miarę OK, no i na pewno lepiej się gra swoim sprzętem niż wypożyczonym na polu. Strzelałem Diablo Heat i moim zdaniem są nieco za twarde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...