Dijkstra Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Albo skonfiguruj Xvida, bo to naprawdę fajny kodek, przeszedłem z DivX'a 5 na Xvida. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Szczerze mowiac, to sobie z tymi kodekami zbyt dobrze nie radze :/ jak zaczalem kompresowac film w xvid to mi totalna porazka wyszla :) nie chcesz tego widziec :) , natomiast jak uzylem dr.divx do zamiany avika na divx'a to jest dobrze, ale widzialem wykonania duzo lepsze, tym bardziej, ze film ma tylko godzine, a na niego przeznaczylem 700mb! musze czegos wymagac :) sciagam wlasnie darmowego divx'a :) zapuszcze conversje, a potem kolacja przy swiecach z kobieta, wiec rano napisze jak wyszlo :P Pozdrawiam MeHow PS:. Ojej, temat sie rozwinal na druga strone :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Poprostu poćwicz na początku na jakimś małym pliczku, obczaj co i jak i dopiero zabierz się za kompresję tego 13GB. Ja Ci nie pomogę, bo sam dawno nic nie kompresowałem i nie pamiętam za wiele, poza tym mam 130MB wolnego na dysku :lol: Co do darmowych DivX, to często są tylko dekompresory (zwłaszcza 5.xx), więc poszukaj raczej, hmmmm, stosownej aplikacji do DivX 5.xx umożliwiającej jego zarejestrowanie bez zbędnych formalności ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Darmowy Divx5 umozliwia kompresowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 A DVDRip probowales ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 kompresuje, tylko jednego nie czaje w tym virtualduPie :) otoz raz daje bitrate X i wyskakuje wielkosc pliku Y, potem daje znowu bitrate X i wyskakuje wielkosc pliku duzo inna niz Y :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 ooo Reed :) nie, nie probowlaem tego DVDRip, ale jak sama nazwa wskazuje nie wiem czy sie zbyt przyda przy zamianie avika na czystego divx'a :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 kompresuje, tylko jednego nie czaje w tym virtualduPie :) otoz raz daje bitrate X i wyskakuje wielkosc pliku Y, potem daje znowu bitrate X i wyskakuje wielkosc pliku duzo inna niz Y :roll: Rozne pliki roznie sie kompresuja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 kompresuje, tylko jednego nie czaje w tym virtualduPie :) otoz raz daje bitrate X i wyskakuje wielkosc pliku Y, potem daje znowu bitrate X i wyskakuje wielkosc pliku duzo inna niz Y :roll: Rozne pliki roznie sie kompresuja. ale rzecz w tym, ze to jest ten sam plik (ten moj 13gb film :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Drobne roznice moga byc. Trenuj na mniejszych plikach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Drobne roznice moga byc. Trenuj na mniejszych plikach ;)Ale zeby 300MB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ooo Reed :) nie, nie probowlaem tego DVDRip, ale jak sama nazwa wskazuje nie wiem czy sie zbyt przyda przy zamianie avika na czystego divx'a :P Hehe........ Nie sugeruj sie nazwa, to taki mini kombajnik, 5 in 1 avika do divixa zgra i odwrotnie tez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 ooo :) to sie zainteresuje :) dzieki wszystkim za pomoc pozdr. MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...