qhash Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) Mam problem mały. Dostałem rachunek dodatkowy na MMS 115 minut usługa multimedialna nie wiem za co, Pani konsultant z Plusa powiedziała, że jest to na 99% oglądanie płatnego filmu, co jest niemożliwe. Sprawdziłem datę, to było stosunkowo niedawno, więc pamiętam, że nikt nie grzebał w moim telefonie wtedy. Jedyne co było odstępstwem od reguły, to po południu tego dnia wcześniej instalowałem gierkę taką chyba ze 140mb ciąganą przez 3G (mam limit 2GB, i nigdy nie przekroczyłem, poza tym inaczej by to było opisane), i ta gra to 1 000 000 + ściągnieć Blood and Glory, więc też nie jest podejrzana... ale... to było jedyne co zrobiłem innego niż zawsze.... pytanie czy jest w telefonie historia gdzieś przechowywana połączeń akcji i innych takich? czy trzeba mieć do tego appa jakiegoś ? Pozdr, # Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez qhash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 Dopiero od wersji Androida 4.0 jest w system w budowany licznik danych gdzie dodatkowo można ustawić limity. Ty byś musiał sobie zainstalować jakiś zewnętrzny program to prowadzenia statystyk. Pełno tego w markecie. Poszukaj sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...