costi Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Będę w Gdańsku parę dni i mam pytanko - miałby ktoś ochotę spotkać się 6. lub 7. maja na wspólne focenie i ew. kufelek złotego trunku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Myślę, że 7my jest jak najbardziej w zasięgu. ;) 6go mnie całkowicie nie ma. Wybrałeś już sobie miejsca, które chcesz pofocić ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Szczerze mówiąc, to do Gdańska jeżdzę od lat (rodzina), a znam tylko starówkę i Westerplatte :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 Dalej aktualne? chętnie przyłączę się w poniedziałek po pracy :) Od siebie proponuję wybrać się na stocznię ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 Z mojej strony aktualne, godzina do ustalenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 To co, jutro koło 17? Stocznia brzmi dobrze, tylko podajcie jakiś dokładny namiar na miejsce spotkania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 (edytowane) 17 odpowiada :) Miejsce słynna brama - 54.360481,18.649735 - Mapy Google Mam nadzieję, że pogodę zamówiłeś lepszą niż ta dzisiejsza ;) Edytowane 6 Maja 2012 przez g00dMan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 Oby, bo dzisiaj to byla jakas masakra. To do zobaczenia :) Wysle wam potem na PW numer telefonu w razie czego. Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Czekamy na fotki i krótką relację ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Stocznia zwiedzona wzdłuż i w szerz dopóki ochrona nie wyprosiła. ;) Potem górka przy Hewelianum z panoramą na Gdańsk i finał w barze nad Motławą. Mi się spotkanie bardzo podobało, jestem za reaktywacją zlotów PPC. Ode mnie raczej żadnych sensownych zdjęć nie będzie, ale costi i g00dMan coś tam sensowniejszego naskrobali. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 (edytowane) Też jestem za reaktywacją idei zlotów. Kilka osób z PPC 'znam' mniej lub bardziej z widzenia. Może zacznijmy od lokalnych spotkań np. w miastach wojewódzkich? ;) Edit: Tak integruje się fandom mangowy oraz fantaści ;). Konwenty, imprezy... Dla PPC IMO to winno wyglądać tak: jeden duży, doroczny, ogólnokrajowy zlot i wiele mniejszych spotkań (niekoniecznie oficjalnych), mających na celu integrację braci forumowej. @Tapatalk Edytowane 9 Maja 2012 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Ja bym chętnie kontynuował wytyczoną ścieżkę. ;) A na serio, Twój pomysł jest b. dobry. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...