Skocz do zawartości
skuter2000

Komputer - multimedia, grafika, video. Zero gier.

Rekomendowane odpowiedzi

prawie 20 zł z przesyłką, ale to i tak taniej trochę od tego co link podał pierwszy

podałem link do przykładowej aukcji, nie zwróciłem uwagi na cenę ale 20 czy 23zł niewielka różnica :)

po taniości jest jeszcze coś takiego Śledź 2 x USB sledz MSI + Diagnostyka 4 x LED HIT (2310266241) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tu już by była kombinacja ze spięciem razem z gniazdami w budzie ale chyba by się dało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to już lepiej coś z serii USB na front panel do zatoki 3,5/5.25", albo jakiś wewnętrzny czytnik kart pamięci z dodatkowymi portami USB2 - do dostania chyba w każdym sklepie komputerowym w cenie 10-20zł. USB z tyłu jest nie wygodne.

Edytowane przez Chemik16

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podałem link do przykładowej aukcji, nie zwróciłem uwagi na cenę ale 20 czy 23zł niewielka różnica :)

po taniości jest jeszcze coś takiego Śledź 2 x USB sledz MSI + Diagnostyka 4 x LED HIT (2310266241) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ehh... widziałem droższe złopdzieje doslownie :D

Xpower PCI USB 2,0 4+1 - cena już od 29 zł

A kabel w tym co link podaleś rzeczywiscie moze być za krótki

Z chwile ide na misto popytać o te urzadzenia, jak będa w tych samych cenach to przynajmniej na przesyłce zaoszczedze

to już lepiej coś z serii USB na front panel do zatoki 3,5/5.25", albo jakiś wewnętrzny czytnik kart pamięci z dodatkowymi portami USB2 - do dostania chyba w każdym sklepie komputerowym w cenie 10-20zł. USB z tyłu jest nie wygodne.

Na froncie mam teraz 2x USB 2.0 do myszy bezprzewodowej i jedno wolne na tymczasowe podłaczenie flascha lub telefonu, a o czytniku kart tez pomyślalem bo teraz to mam czytnik... dyskietek :lol2:

i jak bede zmieniał za jakiś czas obudowe to czytnik też pewnie doloże

EDIT.

i jeszcze pytanie:

czy ten zasilacz bedzie pasował do obudowy która ma 18cm szerokości bo zasilacz ma 135 mm i nie to trochę nie pokoi ze wiekszy jest:

http://www.agito.pl/zasilacz-ocz-zs-550w-sli135mm-221-479793.html

Edytowane przez skuter2000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi