Chemik16 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 nie ma ich w twojej miejscowości ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuter2000 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 nie ma ich w twojej miejscowości ? Rozejrze sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwszy Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 prawie 20 zł z przesyłką, ale to i tak taniej trochę od tego co link podał pierwszy podałem link do przykładowej aukcji, nie zwróciłem uwagi na cenę ale 20 czy 23zł niewielka różnica :) po taniości jest jeszcze coś takiego Śledź 2 x USB sledz MSI + Diagnostyka 4 x LED HIT (2310266241) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tu już by była kombinacja ze spięciem razem z gniazdami w budzie ale chyba by się dało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 (edytowane) to już lepiej coś z serii USB na front panel do zatoki 3,5/5.25", albo jakiś wewnętrzny czytnik kart pamięci z dodatkowymi portami USB2 - do dostania chyba w każdym sklepie komputerowym w cenie 10-20zł. USB z tyłu jest nie wygodne. Edytowane 4 Maja 2012 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuter2000 Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 (edytowane) podałem link do przykładowej aukcji, nie zwróciłem uwagi na cenę ale 20 czy 23zł niewielka różnica :) po taniości jest jeszcze coś takiego Śledź 2 x USB sledz MSI + Diagnostyka 4 x LED HIT (2310266241) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ehh... widziałem droższe złopdzieje doslownie :D Xpower PCI USB 2,0 4+1 - cena już od 29 zł A kabel w tym co link podaleś rzeczywiscie moze być za krótki Z chwile ide na misto popytać o te urzadzenia, jak będa w tych samych cenach to przynajmniej na przesyłce zaoszczedze to już lepiej coś z serii USB na front panel do zatoki 3,5/5.25", albo jakiś wewnętrzny czytnik kart pamięci z dodatkowymi portami USB2 - do dostania chyba w każdym sklepie komputerowym w cenie 10-20zł. USB z tyłu jest nie wygodne. Na froncie mam teraz 2x USB 2.0 do myszy bezprzewodowej i jedno wolne na tymczasowe podłaczenie flascha lub telefonu, a o czytniku kart tez pomyślalem bo teraz to mam czytnik... dyskietek :lol2: i jak bede zmieniał za jakiś czas obudowe to czytnik też pewnie doloże EDIT. i jeszcze pytanie: czy ten zasilacz bedzie pasował do obudowy która ma 18cm szerokości bo zasilacz ma 135 mm i nie to trochę nie pokoi ze wiekszy jest: http://www.agito.pl/zasilacz-ocz-zs-550w-sli135mm-221-479793.html Edytowane 5 Maja 2012 przez skuter2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 a 18cm to ile to jest mm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...