*Snow* Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Witam, Potrzebuje kupić nowy dysk twardy, zależy mi na tym żeby był cichy ;) nie jakoś ekstremalnie ale znośnie... Dysk 3,5" do 500GB WD Blue AAKX 500GB ma 4 talerze wiec raczej cichy nie bedzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 jak chcesz cichy to bierz 2,5". namnożyło się tych dysków z 4 talerzami - leżaki magazynowe czy co ? :> przecież to 125GB/talerz - ile lat temu takie były ? 6-7 ? Seagate DM003 jest na jednym 1TB talerzu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Chemik16, jakieś 3 lata temu byłem w temacie komputerów, cześci i chłodzenia LC, niestety od tamtego czasu nie mam juz kiedy się tym interesować, wchodze dzisiaj bo trzeba dysk kupic a to 500GB i 4 talerze O_o szok. Jeśli ten 2,5" to jaki polecasz do 500GB, wiecej mi nie trzeba, mam dysk zewnętrzny. No i jaki 3,5" tez max 500GB, może istnieje jakiś chicy jedno talerzowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Samsung HM500JJ - mam i polecam, 7200rpm, a w ogóle go nie słychać. I przede wszystkim nie słychać jak czyta/szuka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 a gdzie on go niby dostanie ? samsungów już nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...