::snoopy:: Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 Czy ktoś z was miał doczeynienia z ta drukarką? Chciałem napełnić kartridź, ale to nie problem. Problem w tym że może się on potem zablokować. Dlatego chciałem zresetować wskaźnik poziomu tuszu. Grzebałem w googlach i narazie bezskutecznie, nie pomogło nawet wgranie wcześniejszego eeproma. Nie uśmiecha mi się kupywać nowego za ~80zł. Wcześniej miałem MP210 i dało radę przez kombinacje klawiszy zresetować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brosystem_pl Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 Z Canonem jest właśnei ten problem tuszy o któym piszessz i tzreba po prostu kupować oryginalne tonery, nie zamienniki, dlatego też jest on dosyć drogi w eksplaotacji. Spróbuj odinsatlowac sterowniki,może wtedy da rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...