czarny246 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Witam, jestem nowy na forum ale nie w tym rzecz.A więc tak znalazłem pada. To link do niego Klik! I mam pytanie czy warto go kupić? Jeśli nie to proszę o podanie innych nazw. PS Chciałbym żeby pad był tani tak do 30 zł. Żeby nie było na padach się nie znam, więc proszę o wyrozumiałość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Czytałeś opis? "Działa pod windows 98/98SE/ME/2000/XP" Czyli w nowszych systemach np. Windows vista/7 mogą być problemy z instalacją pada. Inaczej to ujmując może nie działać. Jeżeli chcesz żeby ktoś ci pomógł to podaj jak najwięcej informacji które umożliwią nam dobranie sprzętu pod ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny246 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Ok więc tak mam Windows XP Service Pack 2 (mogę zainstalować 3) To chyba niekonieczne ale... Grafika Radeon 9550 128mb| 1,5gb pamięci RAM Za bardzo nie wiem co dopisać więc jakbyś mógł to napisz propozycje. Komputer stary ma 7 lat.I czy ten pad wytrzyma jakiś czas? Edytowane 7 Czerwca 2012 przez czarny246 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinsmann Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 przeczytaj komentarze sprzedawcy, od którego zamierzasz kupić towar, zdecydowanie odradzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Poroznoś ulotki przez tydzień i kup najtańszego Saiteka za 70zł. Do tej kwoty wszystko to takie samo dziadostwo. Czy za 10 czy 50zł. Popsuje się leżąc na półce a co dopiero gdy będziesz go użytkował. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ja od siebie polecam przewodowego pada od Xboxa 360. Dla mnie nie ma nic wygodniejszego. Poszukaj jakiejś okazji na allegro, używanego kupisz do 60-70 zł. Mi udało się wyrwać za około 60 zł w stanie bdb. Nie pakuj się w takie chińskie szroty, lepiej dozbierać na coś porządnego niż kupować takie dziadostwo które będzie miało problem z nowszymi systemami albo rozleci się po tygodniu :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny246 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dzięki wszystkim za szybką odpowiedź. Postanowiłem, że dozbieram do tego od Xboxa.W razie jakichś problemów będę pisał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...