Pawciak Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Witam serdecznie, planuje dokonać zakupu jakiegoś dobrego dysku zewnętrznego ale nie bardzo wiem na co powinienem zwrócić uwagę stąd moja prośba o pomoc w wyborze i ewentualne propozycje. Moje wymagania to przede wszystkim pojemność (przynajmniej 1 TB) i dobra wydajność... Z góry dzięki za pomoc:-) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 coś na USB3 - jeżeli nie posiadasz USB3 to każdy dysk USB2 będzie wypadał tak samo (limit 33MB/s dla zapisu i odczytu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawciak Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Jak najbardziej na USB 3.0... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...