devil162 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 witam jak bardzo będzie ograniczał procesor Intel Core 2 X6800 Extreme ( niepodkręcony ) kartę graficzną GIGABYTE RADEON HD 6870 1GB ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 W ogóle nie będzie ograniczał? To "ograniczanie" to w przypadku kart AMD nieco przereklamowana sprawa chyba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil162 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 w ogole ? kilka osób mi napisało że niekręcony będzie bardzo ograniczał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Może rzeczywiście trochę przesadziłem. Odruchowo odniosłem to do E8400 (wtedy odpowiedź w ogóle byłaby uzasadniona), ale ten Core 2 Extreme to chyba jednak nieco starsza architektura choć podobne MHz i ilość rdzeni. Niestety nie miałem nigdy tego procesora, a nie chcę teoretyzować. Nie postawiłbym jednak grosza na to, że będzie ograniczał w stopniu zauważalnym. Poczekaj zatem, może odezwie się ktoś kto ma/miał tego procka. Edytowane 7 Czerwca 2012 przez adashi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 (...)Poczekaj zatem, może odezwie się ktoś kto ma/miał tego procka. Raczej niech zacznie używać forum jak normalna osoba a nie niepełnosprytny ćwierćinteligent. AMD Radeon HD6850/6870 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...