hubiF Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Seria Gothic padła już przy Gothic 3 i jego dodatku. Nie muszę chyba przypominać o Arcanii gothic 4. Gothic pierwsza część wyszła bardzo dobrze z wspaniałą fabułą i klimatem. Gothic 2 oraz dodatek noc kruka był kontynuacją pierwszej części. Gothic 3 był pełen błędów, które zepsuły dobry klimat tej gry. Gothic 4 z prawdziwym gothic był związany tylko tytułem. W związku z tą wypowiedzią zadam pytanie. Czy Gothic jeszcze powróci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Nie. Producent zajmuje się Risenem i nie ma prawa do serii Gothic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotgar Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Z tego co wiem teraz Nordic Games ma prawa do gothica, więc może zrobią kolejną część. Ale nawet gdyby, to nie byłby to ten sam gothic którego stworzyło Piranha Bytes tylko marna podróba jak arcania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Piranha Bytes ma już pełne praw do marki Gothic, także tylko od nich zależy, czy powstanie kolejna część Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubiF Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 a kto grał w ogóle w jakąś część Gothic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotgar Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Eee, ja we wszystkie poza Upadek Setariff w którego nie mam zamiaru grać i który, po tym co widziałem, uważam za upadek Gothica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...