Piospi Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Hej Moja myszka po 7 latach zaczyna mi chyba powoli szwankować. Problem jest z prawym przyciskiem. Na przykład w Battlefieldzie 3 naciskam często prawy przycisk, aby przycelować. Problem w tym, że często przerywa tę czynność. Na pulpicie próbuję przesunąć prawym przyciskiem ikonkę to często przerywa podczas przenoszenia. Często podczas przenoszenia pojawia mi się menu z kopiuj/wklej itd. Mam wrażenie, że przycisk czasami przerwie swoją działalność lub robi dwa kliknięcia zamiast jednego. Mam nadzieję, że zrozumiecie o co mi chodzi. Czy da się to naprawić ? Jeśli nie, to jak się sprawuje nowy DA na SteelPadzie 5L ? Z tego co się orientuję to 5L jest podkładką szmacianą. Tylko jest to twardsza podkładka w stosunku do np. QCK. Nie bardzo wiem co robić, próbować ratować starego DA czy brać nowego ? P.S. W PL nie można już kupić starej wersji, może ktoś widział do kupienia za granicą ? Wszelkie sugestie i komentarze mile widziane ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Musiałbyś przelutować microswitcha, pewnie już pada, po 7 latach nic dziwnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piospi Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Okej, tylko czy ta część musi być z drugiego DA czy można inny kupić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 moze być od a4techa ze swej strony powiem ze to załatwia sprawe na jakies pół roku, potem i tak cos się potrafi sypnąć ja przelutowywałem przyciski pod paluchy z tych z boku DA, potem z a4techa ktory mi nie podpasił(gubił precyzję) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) Ja wielokrotnie przelutowywałem przyciski w różnych myszkach, biorąc jako dawców najczęściej najtańsze myszki z tesco. Najczęściej taki przycisk działa krócej niż oryginalny, natomiast całkiem dobre są w najtańszych logitechach za 30zł. W takiej myszce są 3 przyciski, więc wychodzi 10/zł sztuka. Oczywiście nie brać przycisków od starych, zużytych myszek, bo padną bardzo szybko. Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez teraw 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 A samego microswitcha nie można nigdzie dostać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 W sklepach elektronicznych można kupić bezproblemowo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...