Destiny Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Witam, Mam prośbę. Czy możecie mi podać programy z których korzystacie do tesotwania podkręconego kompa. Szczególnie zależy mi na programach do testowania stabilności. Jeśli można też prosić o linki do tych programów (najlepiej w wersjach FULL). Z góry dzięki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 bylo o tym wiele grrrrrrrrrrr no ale dobra bede tak dobry i ci podam Prime95 tu masz linka http://www.mersenne.org/freesoft.htm............ a nastepnym razem szukaj :/ pozdr :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 do tego 3d mark http://www.futuremark.com/ moze byc sisoft sandra i oczywiscie windows :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 do tego 3d mark http://www.futuremark.com/ moze byc sisoft sandra i oczywiscie windows :) nio masz racje z tym windowsem :) zauwazylem taka rzecz.Jesli proc sie nie wywali przy instalacji windy (win2k,winxp) to w wiekszosci przypadkow mozna go uznac za stabilny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Dzięki. Nie szukałem bo przebicei się przez miliony wyrzuconych postów na modemie to masakra... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Czy kolejność testowania po o/c będzie dobra: 1. Instalka Windy. 2. Instalka sterowników 3. Instalka progz do testów 4. Test Prime95 na jakieś 4 godzinki 5. Test 3DMarka2001 na jakieś 2 godzinki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Czy kolejność testowania po o/c będzie dobra: 1. Instalka Windy. 2. Instalka sterowników 3. Instalka progz do testów 4. Test Prime95 na jakieś 4 godzinki 5. Test 3DMarka2001 na jakieś 2 godzinki nio bedzie cacy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ja bym proponowal najpierw winde i stery pozniej oc a dopiero pozniej testy w koncu latwiej zmienic fsb w biosie niz robic reinstal systemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ja bym proponowal najpierw winde i stery pozniej oc a dopiero pozniej testy w koncu latwiej zmienic fsb w biosie niz robic reinstal systemu widac ze nie czytales dokladnie calego posta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...