pielson Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam. Mam pewną prośbę. Chodzi o tą obudowę, jest ona od Optimusa i nie wiem jaki to model, oraz czego nie działa panel LCD. http://zapodaj.net/0deaf2dd91347.jpg.html Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez pielson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Przypomina stare produkty Logic Concept (np. model Q10) ale równie dobrze Optimus mógł mieć obudowy robione tylko dla siebie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pielson Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Dzięki bardzo za odpowiedz. Udało się i podłączyłem panel LCD podobnie jak w tej obudowie. Dzięki raz jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...