harry Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Witajcie. Mam problem z kompem. KIedy np grac w GTA 3 Vice city lub w inne gry komp albo mi sie monitor wylancza i nie da rady go wlaczyc albo mi komp sie wiesza albo sie resetuje albo jak go zresetuje po zawiszcze to mi moniotor nie zaskakuje albo na poczatku po wlaczeniu chce jakas sykietke startowa nie wiem po co (tylko nie myslcie ze nie wiem co to dyskietka startowa:D) Pomocy!!!!!! MAM winde xp profesional. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 tzn. monitor ci sie doslownie wylancza czy nie dostaje sygnalu od grafy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Panie dziejku olaboga 8O Czy ty naprawdę wydałeś 2 tauseny na P4 3,06 Ghz Czy tylko dla jaj masz to w podpisie. Musiałbym na głowę upaść żeby tyle kasy na proca wydać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Jak ktos sra kasą to czemu nie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Jak ktos sra kasą to czemu nie ;]albo jak kogoś rodzice srają kasą. Co do problemu to obadaj temp. proca.Jak masz cos podkręcone to ustaw na deflaut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Kompa mi ojciec kupił bo jest policjantem na wysokim stanowisku i troche zarabia, wiec muj komp jest jak najbardziej rzeczywisty. Oczywiscie nia mial bym tego gdybym sie dobrze nie uczyl:) A co do moniotora to on sie poprostu wqylancza i jak mam wlaczony to jest zielone swiatelko, a jak sie wylaczy to sie zapala pomaranczowe i czarny obraz(tak jak by moniotr nie chcuial zapalic i do tego zawiesza sie :() POOMOCY!!! Ps. Moze to wina przegrzania karty graficznej bo jest strasznie goraca jak wylacze kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 To moze być wszystko.sprawdzaj po kolei wez grafe od kumpla , pamiec...i próbuj.Miałem coś podobnego i to była kopnięta pamieć. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Ja teraz mam coś podobnego i zawsze koło gozdiny 24 mam totalną zwiechę.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Kolo godziny 24, a wczesniej to nie wystepuje u ciebie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Przez cały dzień jest ok. najwcześniej miałem takie coś koło 23. Wczoraj dwa razy pierwszy około 24.20 a drugi tuż przed pierwszą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 ·OK. dz komp przed godzina przestan szwankowac (przestal wylanczac moniotr itp) tylkoo sie zawiesza ale zrobie formata i bedzie OK :) Pozdrawiam HARRY!!!!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 pierwszy około 24.20 a drugi tuż przed pierwsząEjjj spoko - to do ilu bije Ci ten zegarek ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodex Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Czekajcie czy ten zegarek bije powyzej 24h ??? Co??? Pierwszy raz sie z czyms takim spotykam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 moze po prostu macie cos nie tak z elektrownią... napiecia zaniza czy cuś... ja radze sprawdzic kompa z upsem... jesli t nie to to sprawdz zasilke bo nie wiemy jaką masz, ,oze to byc tez konflikt plyty z k. graficzną (mialem cos podobnego w radeonie) oraz wadliwa kosc pamieci ram (najczesciej wystepuje jak masz 2 kosci pamieci innych firm) albo tez przegrzewanie się kompa (otworz obudowe przynajmniej) pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Mam kolejny problem tym razem z UPS-em. Otoz jak go wylanczam po wylaczeniu sie kompa moniotor nadal chodzi i musze go wylaczyc recznie klikajac na guzik. Co jest grane moze ktos wie? Pozdrawiam Harry! :P 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zasilka to chyba linkworld. Kompa mam od dłuższego czasu otwartego tylko że to coś zaczęło się ok. tydzień wcześniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Daje głowe ze to zasilacz :) Taki sprzęt podniesc to zasiłka musi byc full wypas!! Jakis de best FSP albo Chieftiec. Jeśli nie wymieniales zasiłki z obudowy to pewnie masz jakiegos codeshita albo cos :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Skatan chodzi ci o mnie czy o sz.p kabulla??? :):P :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 taki komp to zasilka musi byc nieco lepejsza :D p.s ile ze s wybulil za tego super kompa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 harry o ciebie :wink: a raczej o twój sprzęt, napisz jaki masz zasilacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Dzieks ze powiedzialem o kogo chodzi. Za kompa dalem (nie jestem pewien) ale okolo 8500 zł bym sie ojca spytal ale on spi, najwyzej jutro ci powiem dokladnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Poprostu zdejmij scianke boczna i napisz co jest napisane na zasilaczu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Mam caly czas zdjete obydwie scianki, a na zasilaczu nic nie pisze, ani nie ma zadnej naklejki ani nic :( Pozdrawiam KOLAS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ok z kompem juz wszystko OK. Nawet sie nie zawiesza, ale z tym nie wylanczaniem sie monitora przez ups to nadal kibel :( Moze to wina kabla idaCEGO OD MOITORA DO UPSA ALBO WTYCZKI W MONITORZE LUB W UPESIE :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz994 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 A może to wina z ustawieniami biosu ,zresetuje go zworką na płycie i wyłącz w biosie sideband adressing i fast write jeśli masz włączone. P.S Jaki masz wynik w 3d marku 2k1 na tym sprzęcie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Sluchaj to nic nie da to z biosem :(:) A 3dmarka nie testowalem, ale jak przetestuje to ci podam wynik. Ale na jakiej grafie mam go zrobic??????? Pozdrawiam Harry! ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Chodzilo mi o rozdzielczosc w powyzszym poscie. Na jakiej rozdzielczosci mam zrobic 3d marka 2k1?????? Pozdrawiam Harry! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Nie no teraz to moge wylaczyc UPS-a a komp i monitor dalej chodzi. Co jest teraz grane???????:( Chyba go rozkreca i sam go zrobie :) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 OK. Własnie zkrecilem UPS-a. :) Dziala juz normalnie :):D:P Tylko komp nadal sie wiesza ale nie wiem czemu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Mam kolejny problem tym razem z UPS-em. Otoz jak go wylanczam po wylaczeniu sie kompa moniotor nadal chodzi i musze go wylaczyc recznie klikajac na guzik. Co jest grane moze ktos wie? Pozdrawiam Harry! :P 8) zmien monitor bo LG to nie jest monitor :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...