Skocz do zawartości
harry

Problem! Komp sie wylncza, zawiesza itp. POMOCY!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. Mam problem z kompem. KIedy np grac w GTA 3 Vice city lub w inne gry komp albo mi sie monitor wylancza i nie da rady go wlaczyc albo mi komp sie wiesza albo sie resetuje albo jak go zresetuje po zawiszcze to mi moniotor nie zaskakuje albo na poczatku po wlaczeniu chce jakas sykietke startowa nie wiem po co (tylko nie myslcie ze nie wiem co to dyskietka startowa:D) Pomocy!!!!!! MAM winde xp profesional. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kompa mi ojciec kupił bo jest policjantem na wysokim stanowisku i troche zarabia, wiec muj komp jest jak najbardziej rzeczywisty. Oczywiscie nia mial bym tego gdybym sie dobrze nie uczyl:) A co do moniotora to on sie poprostu wqylancza i jak mam wlaczony to jest zielone swiatelko, a jak sie wylaczy to sie zapala pomaranczowe i czarny obraz(tak jak by moniotr nie chcuial zapalic i do tego zawiesza sie :() POOMOCY!!!

Ps. Moze to wina przegrzania karty graficznej bo jest strasznie goraca jak wylacze kompa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze po prostu macie cos nie tak z elektrownią... napiecia zaniza czy cuś... ja radze sprawdzic kompa z upsem...

jesli t nie to to sprawdz zasilke bo nie wiemy jaką masz, ,oze to byc tez konflikt plyty z k. graficzną (mialem cos podobnego w radeonie) oraz wadliwa kosc pamieci ram (najczesciej wystepuje jak masz 2 kosci pamieci innych firm)

albo tez przegrzewanie się kompa (otworz obudowe przynajmniej)

pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daje głowe ze to zasilacz :) Taki sprzęt podniesc to zasiłka musi byc full wypas!! Jakis de best FSP albo Chieftiec. Jeśli nie wymieniales zasiłki z obudowy to pewnie masz jakiegos codeshita albo cos :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam kolejny problem tym razem z UPS-em. Otoz jak go wylanczam po wylaczeniu sie kompa moniotor nadal chodzi i musze go wylaczyc recznie klikajac na guzik. Co jest grane moze ktos wie?

Pozdrawiam Harry! :P 8)

zmien monitor bo LG to nie jest monitor :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...