kurator Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 (edytowane) Cześć, kupiłem sobie ASRock z68 extreme4 gen 3 i mam problem z przednim usb 3.0. UEFI wykrywa pendrajwy podłączone do przedniego usb 3.0 (można je ustawić do bootowania) ale windows 7 już ich nie widzi nawet dioda na nich się nie zaświeci. wszystkie sterowniki do płyty zostały zainstalowane. Co z tym zrobić? Edytowane 18 Sierpnia 2012 przez kurator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Sprawdź w menadżerze urządzeń czy faktycznie zainstalowałeś wszystkie sterowniki. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurator Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 (edytowane) w menadżerze urządzeń wszystko niby wykryte i zainstalowane poprawnie dodamże w tych przednich portach usb 3.0 jest zasilanie( około 5.1 V) edit: jednak jest kontroler USB nie zainstalowany zaraz go zainstaluje. edit: Ok zainstalowane i działa, a przed napisaniem tego tematu kilka razy sprawdzałem menadżer urządzeń i przeoczyłem to :/ Dzieki a temat do zamknięcia. Edytowane 18 Sierpnia 2012 przez kurator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...