cezar1125 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Podczas zmiany miejsc w partycjach zmieniły mi się na dysk dynamiczny i za pomocą tego filmiku: próbowałem zmienić z powrotem na dynamiczny. Niestety z trzech partycji zrobiła mi się jedna - pusta:((( Czy straciłem całe dane czy jest jakaś szansa odzyskania? Czy zostaje firma odzyskująca dane? Proszę o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Opis filmu na YT: Jak zmienić dysk dynamiczny na dysk podstawowy programem DMDE lub innym dowolnym edytorem HEX. Przy jednej partycji podstawowej ! Film z przywróceniem w przypadku partycji więcej niz jedna i z logiczną jest gdzie indziej. Spróbuj użyć programu TestDisk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1125 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 (edytowane) Wiem, że jestem idiotą, że nie doczytałem opisu... Próbowałem, ale program widzi chyba tylko jedną partycję 40 gigową, te dwie co wcięło nie wiadomo co z nimi, więc nic chyba tym nie zdziałam... Jakieś inne pomysły? Menedźer dysków widzi cały dysk, natomiast partycja jest tylko 40 giga. A może instrukcja z ostatniego posta: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic503199.html Teraz to boję się cokolwiek robić... Edytowane 8 Września 2012 przez cezar1125 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Może zacznij od próby odzyskania danych najpierw, a potem kombinuj bo zamażesz sobie co tam miałeś tymi kombinacjami. Spróbuj użyć GetDataBack, dobry program do odzyskiwania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1125 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 (edytowane) W odzyskaniu całej jednej partycji pomogl mi Partition Guru, niestety drugiej dużej nie znalazł. DMDE pokazuje pliki z tej usunietej i nieodzyskanej ale darmowa wersja umozliwia odzysk plik po pliku. Teraz ta partycja jest jako "nieprzydzielone" miejsce. A może proponujesz na tym nieprzydzielonym miejscu utworzyc partycje i wtedy odzyskac dane, bo teraz programy do odzyskiwania nie widza tego miejsca w ogóle? Edit: chciałem zakupić DMDE ale nie akceptują darmowych kont poczty e-mail Edytowane 8 Września 2012 przez cezar1125 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 A GetDataBack?.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1125 Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 GetDataBack w ogóle nie widział tych danych - próbowałem, ale nie dało rady. Poradziłem sobie już DMDE - tym popsułem i tym naprawiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolafruwa Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 Cezat, po co kombinujesz z wersją Demo DMDE. Wystarczy kupić pełną wersję na http://dmde.pl za 129 zł chyba Twoje dane sa tyle warte niż nadpisywanie? Na tej stronie akceptują darmowe konta e-mail, na który jest wysyłany kod do aktywacji programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...