Miccki Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Co warto dokupić do karty Hd 6670 ddr5. 1. Co da więcej mocy. 2. Wiem, że kupno apu jest mało opłacalne. (Podstawka, moc jednego rdzenia itp.) Chodzi mi głównie o zrobienie hybrydy z tą kartą. Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianqwer Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Zacznę od tego że HD6670 to dość słaba karta, jeśli nie chcesz grać na dość niskich detalach lub w niskiej rozdzielczości. Niewiele dokładając do HD4850 DDR5 ma się sporo wyższą wydajność. Robienie CrossFire wg mnie odpada ze względu na tzw. mikroprzycięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karaś1990 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 (edytowane) Masz już tą kartę czy dopiero planujesz? Core i3 2120 będzie chyba najlepszym wyborem, jedyną zaletą A8 w stosunku do i3 jest wbudowane lepsze gpu. Edytowane 18 Września 2012 przez karaś1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miccki Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Masz już tą kartę czy dopiero planujesz? Core i3 2120 będzie chyba najlepszym wyborem, jedyną zaletą A8 w stosunku do i3 jest wbudowane lepsze gpu. Mam już kartę, wiem wybór słaby.. Kupowana była jak się nic nie znałem na komputerach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 ta na DDR5 nie jest najgorsza - nieźle się powinna kręcić - w nowych tytułach dogoni 4850 DDR3 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...