atol Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Wymogiem są tylko jedna rzecz - musi mieć dwa dyski, magazyn i ssd. Niedawno znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/asus-r700vm-i7-3610qm-16g-128ssd-gt630-2gb-win7pro-i2613989300.html lecz posiada tylko jeden wbudowany dysk (ssd) i nie wiem czy jest możliwość wrzucenia drugiego. Mile widziane mocne komponenty, firma jest bez znaczenia, lecz preferowałbym asus'a. Znalazłem też kilka laptopów toshiby, lecz każdy z tylko jednym dyskiem Proszę o propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Chcesz 2 dyski? Bierz Della XPS l702x. Doskonały laptop, rewelacyjny serwis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atol Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 Wertuję te delle i wertuję, żaden nie ma dwóch dysków, a co dopiero kombinacji hdd+ssd^^ może nie umiem szukać. Zależy mi jednak na tym żeby oba dyski były już w środku po zamowieniu, żeby nie trzeba było dodatkowo przy tym kombinować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...