mikimiki3 Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 (edytowane) Witam Czy ktos moglby mi pomoc wyliczyc haslo na Laptopa LG biosPhoenix . Jestem zoltodziobem jesli chodzi o te sprawy dostalem laptopa na urodziny odrazu rzucilem sie i zalozylem haslo zeby nikt z rodziny nie mial dostepy i po tygodniu go nagle zapomnialem. wiem ze da sie to jakos wyliczyc tym programem BIOS_PW.exe lecz nwm jak to zrobic jak wspomnialem jestem w tym szary bardzo bym prosil o konstruktywne oraz powazne odpowiedzi w tym temacie.Oraz odrazu podane gotowe wyliczone proponowane hasla. Pozdrawiam: Aizen Edytowane 15 Października 2012 przez mikimiki3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 Piszesz tak jak by tylko jeden na świecie istniał laptop firmy LG... Albo podasz konkretny model notebooka albo nikt ci nie pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikimiki3 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 (edytowane) z tego co sie konkretnie dowiedzialem to potrzeba podac tylko firm ale juz podaje model tu masz model : E510 Edytowane 16 Października 2012 przez mikimiki3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 LG E510 występuje w 3 wersjach: E510-L.A202E E510-L.A216E E510-L.A2A2E2 Wejdź w zakładkę Drivers & Software i pobierz odpowiednią wersję BIOSu dla twojego laptopa. Flashowanie odbywa się z pod systemu operacyjnego więc powinno ono usunąć hasło z BIOSu. Po aktualizacji BIOSu, przywróci on ustawienia fabryczne więc pozbędziesz się z niego hasła. Flashowanie w twoim przypadku ma kilka wad: - Musisz być użytkownikiem odpowiedniego systemu operacyjnego: XP, Vista. Windows 7 także powinien być kompatybilny aczkolwiek producent nie wspomina o tym. - Jeżeli będziesz miał tą samą wersję BIOSu to wówczas instalator może cię poinformować że aktualizacja nie jest wymagana... Opis instalacji: Pls connect AC adapter at first, 1. extract attached BIOS file 2. open extracted folder and run ‘Swinflash.exe’ file (notice : login admin account on Vista) 3. select ‘bios.wph’ and click next 4. BIOS flash window pops up and continue till finish flashing 5. System reboot automatically On CMOS setup menu, pls run ‘default setting’ menu finally Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikimiki3 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 dzieki wielkie oczywiscie posiadalem orginalna wesje systemu operacyjnego poniwaz to swiezy sprzet Dzieki wielkie jeszcze raz ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...