SlomkaCK Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 (edytowane) Witam Potrzebuje jakiś ciekawy zestaw do firmy. Najlepiej Windows 7 i Office oczywiście oryginalne Monitor z wbudowanymi głośnikami ~19 cali Używane będą czasem programy typu CAD i dedykowane dla naszej firmy Oczywiście najlepiej jak byście podali jakieś linki do sklepu który taki zestaw dostarczy i wystawi fakturę. E: przepraszam za 4 tematy naraz ale coś mi przeglądarka się przywiesiła i to tego wina, proszę o usunięcie pozostałych tematów Edytowane 29 Października 2012 przez SlomkaCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Przede wszystkim, podaj budżet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlomkaCK Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 (edytowane) budżet myślę że 4 tysiące z monitorem i klawiaturą i myszką myszka to raczej jakiś a4tech z serii x7 lub vtrack bo takiego używam w domu a klawiatura nie wiem jeszcze jaka oczywiście jak coś tańszego znajdziecie to będzie mi łatwiej górę przekonać do zakupu Edytowane 31 Października 2012 przez SlomkaCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlomkaCK Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 podrzuci ktoś jakiś zestaw ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...