bandit Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Witam forowiczów Mam takie pytanie: Co może być przyczyną ,że komputer mi sie sam włącza . wczoraj w nocy 2 razy mi sie włączył co jest grane???? Prosze o odpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 wiecej info plizzz. Jaka konfiguracja zasiłka system ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Włączona w biosie opcja Wake on LAN, Resume By Ring, itp. Polecam przestudiować manual do płyty :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Pewnie masz w biosie włączone wake up on lan/modem/ring. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Komp pracuje w sieci ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 zapewne wlaczone jest w biosie wake on..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz994 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Lepiej że się włącza sam niż wyłącza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Albo ktos dzwonil do ciebie o 2-giej a masz linie wpieta w modem i w biosie wlaczona opcje wspomniana wyzej. Mozna taz ustawic wlaczanie kompa o okreslonej godzinie i moze jakis koles, zartownis sobie z ciebie jaja zrobil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Witam forowiczów Mam takie pytanie: Co może być przyczyną ,że komputer mi sie sam włącza . wczoraj w nocy 2 razy mi sie włączył co jest grane???? Prosze o odpowiedź mi sie tak właćzał i wyłączał włączał i wyłączał kilka razy czasami budziłem się w nocy i komp właczony zaraz się wyłączał i znowu włączał iii....... kiedyś nacisnąłem sobie power a tu dead :evil: :evil: myślę przycisk się zjebał a tu poszła: zasiłka do lamusa i płyta główna dobrze że tylko to akurat miałem trupa celka 466,64 mb ramu i takie tam więc mi się udało bo stary musiał kupić nową płytę i procka sprawdź na innym zasilaczu jeżeli to niej est to co koledzy mówili wcześniej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...