Grzechu Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Czesć. Mam do Was wielką prośbę: moglibyście wymienić najlepsze waszym zdaniem filmy tego gatunku? Najbardziej "porządane" są filmy o duchach i wampirach, bo te są chyba najbardziej budzące grozę. Moja dziewczyna uwielbia dobre horrory, a że mamy wakacje (YEEEAH) to będzie do mnie wpadać częściej, a nie moge puszczać byle czego, choć nie tylko filmy będziemy oglądać :twisted: hehe. Dzięki za odpowiedzi. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 The Blair Witch Project niewiem czy oglądaliście ale dla mnei ten film wymiata :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 House on the Haunted Hill !!!! to jest po prostu film cudo :) mnie sie bardzo podoba no i akcja "trzyma klimat" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 The Ring-niezly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 House on the Haunted Hill !!!! to jest po prostu film cudo :) mnie sie bardzo podoba no i akcja "trzyma klimat"Oooo tak szczególnie scena kiedy dziennikarka kameruje sale operacyją, extra :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 13 duchów tez jest fajny......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metheor Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 The Omen ( 1,2,3 ) :twisted: Egzorcysta :twisted: Pozdrovienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 13 duchów tez jest fajny.........Może i fajny ale wcale nie tak straszny.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 13 duchów tez jest fajny.........Może i fajny ale wcale nie tak straszny....Nuuuudny. A wystraszyć to nawet mojego 9 letniego brata nie dał rady :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ja polecam horrory o tematyce religijnej np : stygmaty albo end of days :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 The Blair Witch Project niewiem czy oglądaliście ale dla mnei ten film wymiata :!:ogladalem kilka lat temu i... usnalem :P :wink: polecam: - wszystkie adaptacje S. Kinga 8) - 1-3 czesci aliena, 4 slabsza, ale tez mozna obejzec - staaare - koszmar z ulicy wiazow - hmmm jeszcze cos moze wymysle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Szkoła Przetrwania co prawda nie jest to rasowy horror, ale zapewniam że potrafi wystraszyć lwpiej niż większość typowych horrorów, a ponieważ jest to mój ulubiony gatunek filmowy :D to "trochę" się już ich naglądałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Jeździec bez głowy (nawet straszy ;)) The Ring ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Haloween Resurection. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Martwica mózgu :D , W paszczy szaleństwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Rose Red film nie jest tyopwym horrorem ale niesamowicie trzyma klime i napiecie :D polecam wszystkim (3,5h ->3CD) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Straszny film, 1 i 2 :mrgreen: Może jeszcze Statek Widmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Oszukac przeznaczenie 1 i 2 - mozna wydygac w niektorych momentach :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Ja tam wysówm na prowadzenie stare filmy Wes'a Craven'a :-[ A jak ktoś jest chory to polecam filmy Carpenter'a A znlazłem :) Event Horizon :) to coś dla poj.bów Ale stare koszmary z ul. Wiązów są fajne (ROX) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Martwica mózgu piatek 13tego noc zywego trupa kritersy hellraiser koszmar z ulicy wiazow candyman a i jeszcze zapomniałem dodać: człowiek pogryzł psa - styl krecenia filmu jak w blair with project (film dla dorosłych) :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Resident Evil tesh jest "przyjemny";) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Z nowszych to: 28 Days LAter Final Destination 2 Dog Soldiers House of 1000 Corpses In The Mouth Of Madness Dreamcatcher Versus (japoński) The Eye-Wzrok (japoński) Starsze: Ring Strach Pod Schodami Belphegor Dark Water JEEPERS CREEPERS Ręka Boga VALENTINE I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER THE NINTH GATE I wiele wiele innych których już nie pamiętam ;] Ale te co wymieniłem są naprawdę niezłe!!! Jeśli lubisz się bardzo bać poleacam DARK WATER!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Najleprzy horror to sesja, a total odlot to sesja x2- egzamin każdego dnia, a czasem 2 8O 8O :x PS- End of Days RULEZ!!!!!!!! :twisted: :twisted: Arnie wypadł super, a koniec to na serio smutny wyszedł :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 klasyka 1 z zajebistym klimatem dracula-f.f.kłopolli z revsem hopkinsem i oldmanem the thing(rzecz)carpentera z kurtem raselkiem the lost boys (stracency)z kefirkien sunderlandem kilka czesci z fredim krugerem i jasonem(friday13) i jeszcze kilka ktorych nie moge sobie przypomniec:( 2 horrory z przymrozeniem oka ale zajebi.. evil dead(martwe zło)1,2,3(ksiega ciemnosci)z brucem kampelkiem martwica mozgu(braindead)jeden z pierwszych filmow petera jacksona(lotr) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Kazam :D LOL ;) Super był kiedyś horror o jakiejś takiej diabelskiej kostce, gł. zły bochater był rodem z piekła i cały ponabijany kolcami od akupuntury i pocięty- Hellraiser Nosferatu-coś 1924 rok :) Noc żywych trupów 1,2,3 (3- nie wiem, czy coś takiego było, ale mozliwe :P) A tak wogóle filmy z lat 50-tych wymiatają, kosmici, macki, duuuużo zielonego i UFO np. Wojna Światów ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Martwica mózgu piatek 13tego noc zywego trupa kritersy hellraiser koszmar z ulicy wiazow candyman a i jeszcze zapomniałem dodać: człowiek pogryzł psa - styl krecenia filmu jak w blair with project (film dla dorosłych) :!: :!: :!: miały byc horrory a nie komedie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 plus Pet Semetary Pet Semetary 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Gremliny i Criters :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 plus Pet Semetary Pet Semetary 2 Prawda- na takich filmach sie wychowałem- POLECAM! :) PS- Piąty Wymiar- świetny pokręcony horror-sf. :twisted: Mordercza Mama- czy jakoś tak ;) Też niczego sobie- zamordowanie gościa udźcem indyka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Event Horizon, The Ring, Blair witch project generalnie nie lubie horrorow klasy B :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...