Grunthor Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Witajcie Jako, że jestem totalnym laikiem potrzebuję pomocy w znalezieniu karty dźwiękowej pod USB do laptopa. Moja wbudowana niestety nie nadaję się do niczego bo wyjscie audio zepsulem(przyłożyłem notebookiem w biletomat w autobusie). fundusy jakim dzsponuje to do 70zl. Niewielki ale nie jestem az takim maniakiem muzyki by inwestowac pieniazki. Posiadam zestaw creative sound blastera 5.1 i miøo by byøo by wszystkie gøoßniczki byly obslugiwane aczkolwiek nie jest to priorytet. Kolega polecil mi sound blaster play. Co wy o tym sadzicie. Moze jakies tansze/lepsze zamienniki? Z gory dziekuje za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Jak chcesz podłączyć komplet 5.1, to albo SB X-fi Surround, albo Audiotrak Maya U5. Obie godne polecenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grunthor Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Dzieki, ale jak widac priorytet to nie jest a inwestowac puki co tez nie chce gdyz jest to notebook a wiadomo notebooki sa do wszystkiego i do niczego:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...