Skocz do zawartości
Fallout

Co tu zmienic??

Rekomendowane odpowiedzi

Ale masz problem. Moja rada: kup to co ci jest potrzebne...

Masz za duze temp na procku/za glosno Ci/za slabo sie kreci = kup sobie chlodzenie

Brakuje Ci miejca na HDD = kup sobie dysk

Zadne z powyzszych ? = kup sobie zasilacz

Nie chcesz dokladac do kompa (a widze ze chcesz) kup sobie cos innego.

PS. Po spaleniu procka zostalo mi 18zl i 12gr, wlasnie wytargalem z kieszeni. Co sobie kupic ?

Może paczkę dyskietek :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale masz problem. Moja rada: kup to co ci jest potrzebne...

Masz za duze temp na procku/za glosno Ci/za slabo sie kreci = kup sobie chlodzenie

Brakuje Ci miejca na HDD = kup sobie dysk

Zadne z powyzszych ? = kup sobie zasilacz

Nie chcesz dokladac do kompa (a widze ze chcesz) kup sobie cos innego.

PS. Po spaleniu procka zostalo mi 18zl i 12gr, wlasnie wytargalem z kieszeni. Co sobie kupic ?

Może paczkę dyskietek :wink:

Kurde stary, super pomysl - tylko musze jeszcze flopa odkopac :D BO juz dawno nie uzywalem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee tam wolałbym juz P4 1.8A :P:P ale mniejsza:P tylko co z tym chlodzeniem??? ma ktos jakis pomysla jak zaoszczędzic na radiatorach na ram??:P

nie montowac wcale radiatorow tylko zalozyc bloki wodne :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buehehhe ; ) :D - KGB ;))))))    - ja narazie tez zebiram kase ;) - a juz chcialbym ja miec ;) - jak dobrze pojdzie to do polowy lipca powinno byc z 2 tys na sprzet :D

wlasnie moj kumpel mi dzis mowil ze na cale wakacje wyjezdza do roboty do niemiec. bedzie pracowal w drukarni czy cos takiego i sluchajta teraz 5 Euro za godzine!!! a dziennie 8h=po 2 miechach przywiezie jakies 7000tys heh to jest cos nie powiem !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się pytasz co masz dołożyć to znaczy że nic Ci nie jest potrzebne. Więc lepiej nic nie dokupuj do kompa, może lepiej pomyśl nad jakaś kamerą cyfrową albo aparatem.

dokladnie! zreszta jesli masz jakas kase to nie znaczy, ze masz ja odrazu wydac i kupowac cos na sile, prawda? Ja ostatnio choruje na cyfraka, lecz raczej nie bede mogl sobie na niego pozwolic :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ok .. hehe a powiedzcie mi tylko czy to normalne ze na moim procesorze mam takie minimalne wgniecenia w każdym w 4 rogów??? to jest tak idealne ze jakby fabryczne czy to normalne??? PS. wszystkie aplikacje chodzą bezproblemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...