Revanite Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Witam Potrzebuje jakiegoś sensownego zestawu komputerowego ok 800zł minus naped CD i obudowa Coś głównie do internetu, facebooka i tym podobnych, no i z małym potencjałem rozrywkowym, czyli gry typu sims 2/sims 3 czy coś takiego pokroju chodziło w miare dobrze :) Druga sprawa to karta graficzna + zasilacz do tego zestawu AMD Athlon 2 620 3.0ghz AsRock A770DE+ 3 GB ram ddr2 800mhz Kingston Karta możliwie jak najlepsza do gier, coś w granicach 400-500 zł (ale im taniej tym lepiej ;d) Zasilacz wiadomo, stabilny - najlepiej do 200zł, ale jeśli to nie wystarczy to najtańsza i najlepsza po tej cenie oferta Z góry dzieki Ja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ad1. ) Celeron G550 lub Pentium G860 + MSI B75A-G43 + 4GB DDr3 ( ew. 2GB jak starczy ) + dysk 500GB SATA III + XFX Core 450W . Do Sims III czy netu/filmów ten sprzęt wystarczy spokojnie a jest dość mocny i w miarę sensowny ( płyta ATX z SATA III i USB 3.0 ) . Ad2 . ) W tej cenie to HD7770 np. wersja OC od Gigabyte , do tego ww. XFX Core 450W . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Chyba najlepiej byłoby obecny zestaw przeznaczyć do internetu, a do gier poskładać coś za 1300zł w oparciu o Pentium G860 i HD7770 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revanite Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Nie nie, ten zestaw z nową kartą spokojnie wystarczy, komputer cały jest dla siostry a jeśli chodzi o zasilacz, jest możliwość żeby ktoś był tak miły i podał mi jeszcze ew jakiś znajdujacy sie w ofercie arest.pl? Mam tam taką niewykorzystaną zniżkę, więc bym zasilacz sobie pod nią podciągnął :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 XFX Core 450W jest w Arest.pl , występuje tam jako XFX P1-450S-X2B9 za 200 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revanite Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 O, dziękuje serdecznie, temat raczej do zamknięcia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...