tomekaa Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Mam wąż o srednicy 10/12 i blok wodny 6/8 i jak zastosuje potęzne zaciski czy ten układ będzie szczelny, czy te 2 mm mogą spowodować nieszczelność układu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 A co ty masz blok od CPC ze takie wyprowadzenia ?! Dla pewnosci lepiej zastsowac reduktory, tak bedzie bezpieczniej imho. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 ja jak potrzebowałem takiej redukcji też na bloku CPC to mocnego ścisku urzywałem i było szczelnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 dokładnie 2mm grubości ma miedziana rurka do co - idź do obi lub innego marketu i kup takie cuś + klej - inaczej będziesz mial powódź ! BTW: co to qfa za blok? wyprowadzenia 6mm :!::?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 taki bloczek kupiłem na allegro ale nie z CPC a moze wiecie jaki srednice zewnetrzna i wewnetrzna ma blok GK-2/20/N, bo moze sobie taki kupie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 hehe ja jako przejscie uzylem pocietej dętki - i przykleilem ta gume na wyloty i na to waz akurat pasowal i calosc zciskiem!!! i dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 wiesz że to głupie nie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 hehe ja jako przejscie uzylem pocietej dętki - i przykleilem ta gume na wyloty i na to waz akurat pasowal i calosc zciskiem!!! i dzialazawsze tak robie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...