Gość Laki1231 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witam, jaki zasilacz polecicie do: INTEL q9650 NVIDIA 9600GT (niedługo może coś mocniejsza) 1 dysk 1 napęd cd/dvd Zasilacz może być używany, chociaż wolałbym nowy CORSAIR CX430 mogę mieć za 175zł ale czy ma on złącza ATA? Żeby założyć przejściówkę na PCI-E? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Do 200 zł proponuję XFX Core 450W , ew. "naszego" SilletniumPC Deus G1 500W . Wszystkie 3 mają złącza PCI-E dla kart ( Deus nawet 4 ) więc nie ma potrzeby stosowania przejściówki ATA-PCI-E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Laki1231 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Tamten ma tylko jedno chyba że mam błędne dane;D a kata ma dwa więc tak czy tak przejściówka musi być. Edytowane 2 Stycznia 2013 przez Laki1231 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alucard69 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 XFX Core wystarczy Ci do podanych podzespołów z zapasem, który się przyda po upgrade komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Laki1231 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Dobra wybieram xfx core wydaje się najlepszym rozwiązaniem z tych 3. Można zamknąć temat:) mam nadzieje że będzie działał;D dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...