kubaxm110 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Czy do mojej plyty moge kupic radeona hd 7750 gddr5. plyta- asrock m3a-glan proc- amd athlon 64 x2 dual core 4600+ 2,39 Ghz zasilacz- modecom feel 350w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Możesz, ale przy obecnym procesorze (o zasilaczu nie wspominając) nie ma to właściwie żadnego sensu - grafika będzie mocno ograniczona. Jaką masz obecnie kartę graficzną? Wspomnij też o ilości posiadanej pamięci RAM, tak dodatkowo. Są tak naprawdę dwie możliwości - wymiana procesora na mocniejszy, bądź zmiana całej platformy na s1155, przy czym ta druga opcja jest zdecydowanie lepsza :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaxm110 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Ram 1 gb (a system 7 x64 ) mysle tez zeby razem z ta grafika dokupic jeszcze jeden giga, ale jak pomysle ze 60 zl za 1gb ddr2, a ddr3 za ta sama cene mam 4 gb to naprawde nie wiem czy jest jeszcze sens w to inwestowac i tracic kase. Grafika gt520 gigabyte ddr3, 1gb.Zastosowanie oczywiscie gry nie wymagam hd ani high.mp3, fc3 niestety na najnizszych tna az milo idzie grac ale to zadna frajda, a niedlugo cala masa nowych gier :). Edytowane 21 Stycznia 2013 przez kubaxm110 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) na 1GB i to jeszcze przy systemie x64 to cud że jesteś w stanie cokolwiek odpalić... przecież cały czas ci toto ryje z dysku ... bez conajmniej 3GB ramu nie ma sensu niczego wstawiac bo nie zauważysz różnicy :) za nieduże pieniądze możesz mieć platforme 1155 z celeronem g550 i 4gb ram Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Chemik16 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...