maSTHa212 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 Krótko: dzisiaj dostałem RE6 w prezencie więc jakby byli jacyś chętni na granie w co-op to PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 Niestety nie zagram... ale mi bardzo spodobał się ten RE. Może faktycznie jedynie kampania Leona oddaje klimat, ale chyba z wiekiem przechodzi mi to jaranie sie survival horrorem. Chrisem gra się jak w CoD tylko w trzeciej osobie, na co-opie bawiłem się świetnie. Kampania Jake to takie nie wiadomo co. Natomiast katując ostatnio poziom trudności "Brak Nadziei" doszedłem do wniosku, że to chyba rozrywka dla jakichś skośnookich mutantów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 No po zagraniu w demko nie podzielam zdania. Gra jest dla mnie słaba. Tylko scenariusz Leona jako tako oddaje klimat. Ale gameplay sam w sobie i tak jest słaby. Dla mnie RE skończył się na 4 części. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTS Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Benchmark PC: http://www.gram.pl/news/2013/02/21/benchmark-resident-evil-6-na-pc-udostepniony.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Ty widzisz w ogóle w jakim jesteś dziale? Po co wrzucasz link do PCtowego benchmarka skoro tutaj jest temat o wersji konsolowej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 W weekend będzie darmowy Gold dla wszystkich także jakby ktoś był chętny na wspólną kampanię to chętnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 Mówisz że wreszcie ktoś ze znajomych zagra online? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...