Buhaj Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Witam, Mam dylemat bowiem nie wiem czy zabrac używany dobry komp z Tablicy czy kupowac nowy? Cena maxymalna to 1500zł bo odliczam 200zł za monitor, dodam że obecnie gram w WoW'a, na raidach mam spore klatki na moim starym kompie, zakładam że pogram na poniższych zestawach na pełnych detalach bez ścin? No i dla odmiany chciałbym odpalic nowe gierki, dodam że nigdy nie grałem w Crysis'a 2 przykładowo bo zawsze miałem badziewny komputer i teraz wkońcu kupuje sobie coś porządniejszego Oto moje propozycje: Q9550 + GTX285 + monitor + 100zł w kieszeni Phenom II 840 + GTX560 Ti - Najbardziej mi odpowiada, mocna karta a z czasem moge dozbierac kase na procka. Nowy Co sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleczny start Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Bierz nowy, 7770 jest lepszy od gtxa285 i gtxa560ti.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buhaj Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 A nie przypadkiem GTX560Ti > HD7770 > GTX285 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Jeśli chodzi o wydajność to najmocniejszy z tego zestawu GTX 560Ti. Natomiast co do zestawu to poszukaj w zestawach do 1500zł,lub ewentualnie daj propozycję kupna do tej kwoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buhaj Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 No tak a czy to że komp był ileś-tam używany, to czy nie wpływa to na wybór [lepsza używka Tablica] < [słabszy ale nowy] ? Bo wciąż nie wiem co zabrac, No i czy WoWa spokojnie odpale na Full w ferworze walki na raidzie/AV ? I co z nowszymi grami, wiem że nie pogram z AA i AF w BF'a 3 ale chociaż żeby dało się odpalic jakos komfortowo te nowsze gierki w rozsądnej grafice. I czy między zestawem GTX560Ti a tym nowym jest jakaś duża przepasc w wydajnosci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Pierwszego zestawu opartego o procesor Q9550 moim zdaniem nie opłaca się brać. Jeśli już to kupić nowy zestaw,za jakiś czas stanieją wydajniesze procki czy karty graficzne i wtedy można zrobić upgrade donieco wydajnieszego zestawu. Zobacz test kart HD 7770 i zagrasz w BF3 na średnich detalach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Zdecydowanie lepiej kupić nowy zestaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitumolek Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 czy w ogóle dysponujesz jakimiś podzespołami: dysk, zasilacz, obudowa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buhaj Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Nie, myszka i klawa. Ok a czy cos zmienilibyscie w tym nowym zestawie czy wszystko wporzadku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Zestaw jest OK, chociaż spece od hdd polecają bardziej dyski Western Digital. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Seagate - 1 rok gwarancji WD - 2 lata ;) Posted via Tapatalk @ Evo 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buhaj Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Ok to mozecie mi dac jakis model z tej samej strony to zloze od nowa i kupie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 Jeśli chodzi o model dysku to w sklepie masz WD 500GB AAKX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...