alepajonki Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 Jeśli ktoś zna dobre gry nadające się do pracy (można przerwać w każdej chwili i nie są szczególnie absorbujące), to proszę je wpisywać w temat. Od siebie polecam Limbo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 Teraz wiadomo, czemu jest kryzys ;D Ja tam miło wspominam krótkie sesyjki w Torchlight (1 i 2) Portal (przynajmniej do czasu, aż nie wyjdziemy z komór testowych, bo potem jest troszkę zbyt emocjonująco) i Quantum Conundrum :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Cokolwiek turowego. Nieśmiertelne Heroes III na przykład ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2013 Crimsonland, oprócz zabijania czasu nieźle też odstresowuje :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2013 http://bombermine.com << Przebija wszystko. Przeglądarkowa. Wymiata. Straciłem przez to cholerstwo 6 godzin soboty :Q I nawte nie zbiłem wszystkich gwiazdek w World of Tanks :lol: 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Mnie to takie gry na 5 minut przyciągają i ziewam. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gosiabidulka Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 heh, ja dla mnie gry przeglądarkowe są chyba dobre np. latające chomiki, wormsy czy angry birds, jak dla mnie heroes III zbyt wiele czasu zajmuje i zbyt łatwo się można wkręcić :-) a wtedy 8 h zleci, jeśli np. pracujesz w zusie lub innym urzędzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 TeeWorlds. CS2D Basketball - http://www.joemonster.org/gry/20367/Basketball Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b583 Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 Osobiście polecam turówki i rts'y, zwłaszcza: OpenTTD Heroes III Locomotion Theme Hospital RollerCoaster Tycoon Niezłe są też Star Wars: Empire at War i Empire Earth 2, ale trochę za bardzo wciągają. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...