Amas Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Witam, Prosil bym o pomoc w dobraniu kosci pamieci ram do plyty glownej asus m4a88td-v evousb3. Nie wiem co bardziej sie oplaca czy 8gb taniszych czy 4 gb drozszych. Prosze o pomoc. Mam do wydania 500zl. Jesli bedziecie potrzebowac jakies informacje na temat mojego sprzetu podam je w nastepnym poscie. Z gory dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 To przede wszystkim zależy od zastosowania komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amas Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Glownie to gry, internet, ogladanie filmow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Podaj wszystkie podzespoły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amas Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 GeForce GTX 460, AMD Phenom II X4 955 z dosc duzym wentylatorem (freezer 13 pro), a wiec prosil bym o male ramy. do tej pory uzywalem Kingstoma KVR1333D3n9k2/4g, wieksze ramy sie nie zmieszcza przynajmniej w dwoch pierwszych slotach od procesora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Kup drugą taką samą kość (razem będziesz miał 8 GB). Szybsze pamięci nie dodadzą Ci fps w grach ani niczego nie przyspieszą (chyba, że w testach syntetycznych). Kupowanie 8 GB (razem 12 GB) do gier jest bez sensu bo żadna gra nie wykorzysta tego nawet w połowie. Za reszte kup sobie dysk SSD. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...